Manisa'da Bugün

MHP'Lİ HASAN ERYILMAZ 'DAN SELÇUK ÖZDAĞ ÇOK SERT ELEŞTİRİ

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'a verdi veriştirdi. Eryılmaz, "Selçuk Özdağ eskiden milliyetçiydim diyor. Eskiden ülkücüyüm demek, eskiden adamdım demek gibi bir şey." dedi.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'a ses getirecek eleştirilerde bulundu.
AĞLAMAYACAKSINIZ
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'a yüklenen Eryılmaz, "Selçuk Özdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün afişlerine yüklenmiş ve seçim yasaklarına uyulmadığını söylemiş. Kendisine sormak istiyorum, Uncubozköy'de kahve açılışı yaparken bu seçim yasaklarına girmiyor muydu? Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Manisa'ya armağan ettiği Alparslan Türkeş Köprüsü'nün üzerine siyasi partinizin afişlerini asarken seçim yasağı delinmedi mi? Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ayaklı panolarımızı kaldırdı diyor. Benim de ayaklı panolarımı kaldırıyorlar. Ayaklı panoları kaldırınca ağlamayacaksınız. Ankara'da Melih Gökçek'in etkisinde kalıyor, Cengiz Ergün'e yükleniyor." diye konuştu.
ŞEREFSİZLERİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz, "Bana 'daha milletvekili adayı' diyor. Evet, ben Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra milletvekili adayıyım. Kendisi sürekli en iyi ülkücü benim diyor. Bizim çevremizdeki oylara talip. Bunların tarife farklı. Diyarbakır'da Serok Ahmet olurlar, Manisa'da milliyetçi Ahmet olurlar. Bunlar dönemlerinde terörist başı Abdullah Öcalan ile görüşürler, görüştüğümü ispatlamayan şerefizdir derler, görüştükleri ispatlanır ve şerefsizlerin kim olduğu ortaya çıkar. Sayın Türk milliyetçisi Özdağ, dönemin Başbakanı Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alırken neredeydiniz? Türkiye'de bulunan okullardaki andımız kaldırılırken neredeydiniz? Siz 4 bakanın yolsuzluk soruşturmasıyla ilgili Yüce Divan'da hangi oyu verdiniz? Manisalı bunları merak ediyor. Siz Manisa'da yapılan HDP mitinginde Abdullah Öcalan'ın resimleri açıldığında ne hissettiniz?" dedi.
ESKİDEN ADAMDIN!
Eryılmaz son olarak şunları söyledi, "Sizin iktidarınızda bunlar oldu. Sizin nereniz milliyetçi? Eskiden milliyetçiydim diyorsunuz. Siz rahmetli BBP Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ne olduğunu anlatın. Eskiden ülkücüyüm demek, eskiden adamdım demek gibi bir şey. Başka kapıya. Siz gidin, sandıkta koalisyon yaptığınız HDP'den oy isteyin. Bizden uzak durun. Bizde size verilecek oy yok. Siz bu dakikadan sonra Türk milliyetçisi olamazsınız. Ama biz yanlış yaptık diyorsanız, otururuz konuşuruz. Tövbe ederseniz bunun bir yolu vardır."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.