Manisa'da Bugün

MHP'NİN HEDEFİ İKTİDAR OLMAK

SİYASET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Yunusemre İlçe Teşkilatı, Manisa Milletvekili adaylarını oda başkanları ile buluşturdu.

Manisa'daki Atatürk Kent Parkı içerisinde yer alan Kanyon Restorant'ta düzenlenen toplantıda MHP Manisa üçüncü sıra Milletvekili Hasan Eryılmaz, dördüncü sıra Milletvekili Adayı Yaşar Çoşkun ve ikinci sıra Millletvekili Adayı Zeynel Balkız ile oda başkanları biraraya geldi. MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, iktidarı hedefleyen bir parti olduklarını söyleyerek "Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin açmış olduğu bir sancak vardır. Bu sancak ihanete, adaletsizliğe, bozuk düzene karşı açılmış bir sancaktır. Bu nedenle hangi partiden olursa olsun tüm hemşerilerimizi bu yolsuzluğa ve düzensizliğe karşı sancağımızın altına bekliyoruz" dedi. 


MHP olarak iktidara gelmeleri halinde başarıları ortaya koymak istediklerini savunan MHP Manisa üçüncü sıra Milletvekili Hasan Eryılmaz, "Vatanını milletini seven herkesin MHP çatısı altında toplanması lazım" diye konuştu. 


MHP Manisa dördüncü sıra Milletvekili Adayı Yaşar Çoşkun da, "Büyükşehir Belediyesi'nin başarıları MHP iktidarının neyi nasıl başaracağının ispatıdır. Belediyecilikte Türkiye'ye örneğiz. MHP milletvekilleri adayları olarak halkı bilinçlendirmek için adayız. MHP Manisa ve Türkiye'de yeni uyanış hareketidir. Bu seçimler Türkiye'nin kurtuluş seçimidir" dedi. 


MHP Manisa ikinci sıra millletvekili adayı Zeynel Balkız ise, "8 Haziran sabahı bu güçlü Manisa'yı hem Manisa'da hem de Ankara'da temsil etmenin gururunu taşıyacağız. Sizlerin destekleri ile iktidar olacağız. Bu millete söz verdik. Verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı sizleri asla pişman etmeyeceğiz" diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.