Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR AK GENÇLER YÜREĞİ İLE KOŞTURUYORLAR

SİYASET

AK Parti İl Teşkilatı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu’yu, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğiyle ağırladı.

 Tevfik Lav Spor Tesislerinde düzenlenen iftarda konuşma yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur " Bizim gençlik Kollarımız amatör sporcu edasında yüreklerini ortaya koyarak çalışma yapıyorlar bu kardeşlerimiz ilerleyen yıllar içersinde Partimiz değişik bünyelerinde de faaliyet gösterecekler"dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu yaptığı konuşmada ise tüm parti teşkilatının Kadir Gecesi’ni kutladı. Ülke gündeminde yaşanan olaylara değinen Genel Başkan Zafer Çubukçu, “İstanbul’da Taksim’de birkaç ağacın yeri değiştiriliyor diye tüm Türkiye’yi sokağa dökmeye çalışıyorlar. Başbakanlarına, ailesine ve rahmetli annesine varıncaya dek ağza alınmayacak hakaretler etmeye başlıyorlar. Türkiye IMF borcundan kurtulduğu gün bu olaylar çıkartılıyor. Ben polisle çatışan o gençliği gençlik olarak görmüyorum. Bir anlık dikkatimiz dağıtılıyor ve o sırada Mısır’da gerçekleşen darbe oluyor. Aynı oyun bu kez Mısır’da da oynanıyor. Sizlerden bu oyunu çok net görmenizi istiyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.