Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR AK PARTİ MANİSA'DA 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Cafe Sera’da düzenlenen programda Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı 7 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Cafe Sera'da kahvaltılı program düzenlendi. Düzenlenen Kahvaltıya AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler ilçe kadın kolları başkanı Rukiye Yaver, AK Parti Şehzadeler ilçe teşkilatı ve basın mensupları katıldı.

BÜYÜK BİR GÜÇ VERİYOR

Bugüne kadar AK Parti’nin yaptığı çalışmalar hakkında bahseden Baybatur, aday olduktan sonra 9 adayla birlikte bütün ilçeleri gezdiklerin söyledi. AK Parti’ye gezilen her yerde büyük ilginin olduğunu kaydeden Baybatur, “İnsanlar bir araya gelmemiz, onların sorunlarını dinlememiz AK Parti’nin 7 Haziran’da yine birinci parti olacağının açık kanıtıdır. Bu bize büyük bir güç, mücadele azmi veriyor. Milletimiz, AK Parti’nin 13 yılda yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti çok açık bir şekilde ifade ediyor. Yapılması gereken taleplerini de söylüyorlar. 7 Haziran’da yeniden iktidara geldikten sonra yarım kalan yatırımlarımızı tamamlayacağız” dedi. 

BEYİN FIRTINASINA DEVAM EDECEĞİZ

7 Haziran’daki seçimlerin ardından milletvekili seçildiği takdirde Manisa için beyin fırtınası yapmaya devam edeceğini vurgulayan Baybatur, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz. Manisa’nın sorunlarını, eksikliklerini oturup birlikte değerlendireceğiz. Elbette bu vazife bir gün bitecek. Manisa’nın sokaklarında gezerken, bu arkadaş iyi hizmetler yaptı Allah ondan razı olsun söyleyebiliyorsa ne mutlu bize. Bir kardeşiniz, bir büyüğünüz olarak bizleri uyarmanızı istiyoruz” diye konuştu. 

MUHALEFETE 4 VEKİL KALIR

Manisa’da hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydeden Baybatur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhalefet kalan 4 milletvekilinden kaçını çıkarır onu bilmem, beni de ilgilendirmiyor. 2011 seçimlerinde Manisa’da yüzde46-47 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı oranda oy aldık. Hedefimiz bu seçimlerde aynı oy oranını yakalamak. Başta Başbakanımız olmak üzere teşkilatımızın sahaya inmesiyle son 20 günde hava değişti.” 

BAŞBAKANIMIZ MÜJDELERLE GELİYOR

24 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda Manisalılarla buluşacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa için önemli mesajlar vereceğinin altını çizen Baybatur, şunları kaydetti: “Özellikle üreticilerimiz için önemli mesajlar verecek. Bütün Manisalı kardeşlerimizi demokrasi şölenine davet ediyoruz. İnanıyorum ki vatandaşlarımız bundan önce nasıl Başbakanımıza sahip çıktıysa bundan sonra da sahip çıkacaktır. AK Parti olarak Manisa’da nasıl miting yapıldığını herkese göstereceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.