Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR; ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, partisinin Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyeleri ile bir toplantı yaptı. Başkan Baybatur, meclis üyelerinden gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmelerini istedi.

 AK Parti İl Genel Meclisi Grup toplantısı, İl Başkanı Murat Baybatur’un Başkanlığında, partisinin İl binasındaki 2023 toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Önal, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Grup Başkan Vekilleri İbrahim Onaylı, Kefayettin Öz ve AK Partili İGM üyeleri tam kadro katıldı.

Manisa İl Genel Meclisinde Haziran ayı toplantılarında görüşülerek karara bağlanması beklenilen konular üzerinde meclis üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Baybatur, her meclis üyesinin kendi bölgesindeki parti teşkilatları ile beraber gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmesini istedi. Baybatur, “ Partimize ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve teveccühünü hiçbir zaman eksik etmeyen aziz milletimizi bizlerde hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız. Sürekli onlarla iç içe olmalı, onların dertleriyle dertlenmeli ve sorunlarına mutlaka çözüm bulmalıyız. Zira sizler tabiri caizse yerel parlamenterlersiniz. Meclis üyesi arkadaşlarımız kendi bölgesindeki teşkilatlarımızla el ele verip, kol kola girip, var olan birlik ve beraberliğimiz daha da arttırmalıyız. İl Genel Meclisimiz yani sizler çok başarılı çalışmalara imza atmaktasınız. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmaları gittiğiniz her yerde anlatmalısınız.”diye konuştu.

Başkan Baybatur toplantıda ayrıca, meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Haziran ayı toplantılarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.