Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR GİDİLMEDİK KÖY KALMAYACAK

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, partisinin Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyeleri ile yaptığı toplantıda, meclis üyelerinden girilmedik köy bırakmamalarını istedi.

 AK Parti İl Genel Meclisi Grup toplantısı, İl Başkanı Murat Baybatur’un Başkanlığında, partisinin İl binasındaki 2023 toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Önal, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Grup Başkan Vekilleri İbrahim Onaylı, Kefayettin Öz ve AK Partili İGM üyeleri tam kadro katıldı.
Manisa İl Genel Meclisinde Mayıs ayı toplantılarında görüşülerek karara bağlanması beklenilen konular üzerinde meclis üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Baybatur, yerel seçimlerin her geçen gün yaklaştığını ve her meclis üyesinin kendi bölgesinde yaptığı çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirmelerini istedi. Baybatur, “Biz vatandaşlarımızı seviyoruz onlarda bizi seviyor. Bizim bu sevgimizi onlara hissettirmek için onlarla beraber olmalı ve onların dertlerini dinlemeliyiz. Bunun içinde sizlerden isteğim, kendi ilçeniz sınırları içerisinde girilmedik köy ve mahalle bırakmamalısınız. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri anlatmalısınız.”diye konuştu.

Başkan Baybatur toplantıda ayrıca, meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Mayıs ayı toplantılarının hayırlara vesile olmasını diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.