Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR İGM'Yİ TOPLADI

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, partisinin İl Genel Meclisi (İGM) Üyeleri ile bir toplantı yaptı. Baybatur, İGM Üyelerinden yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına aralıksız olarak devam etmelerini istedi.

 AK Parti İl Genel Meclisi Grup Toplantısı, İl Başkanı Murat Baybatur’un başkanlığında toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Grup Başkan Vekilleri İbrahim Onaylı, Kefayettin Öz ve AK Partili İGM üyelerinin yanısıra Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Ahmet Esen, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarında görüşülerek karara bağlanacak olan 2013 yılı İl Özel İdaresi Taslak Bütçesi hakkında İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve partisinin İGM Grup Başkan Vekilleri İbrahim Onaylı ve Kefayettin Öz’den bilgi aldı.

Meclis üyeleri ile de görüş alış verişinde bulunan Başkan Baybatur, 2014 yılında yapılacak Mahalli Yerel Seçimlerin erkene alınması ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, İGM Üyelerinden yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmelerini istedi.

Toplantı sonunda meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Baybatur, Kasım ayı toplantılarının ve İGM’de görüşülerek karara bağlanılması beklenilen 2013 yılı İl Özel İdaresi Bütçesinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.