Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ ERDOĞAN'I ÇANKAYA KÖŞKÜNE ÇIKARACAĞIZ

SİYASET

Ak Pati İl Başkanı Murat Baybatur Manisa Medya TV'de Hüsamettin Edebali'nin konuğu oldu.

Ak Pati İl Başkanı Murat Baybatur Manisa Medya TV'de Hüsamettin Edebali'nin konuğu oldu.
Murat Baybatur tv programında yapmış olduğu açıklamalarla Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Manisa'da %50'nin üzerinde destek geleceğini savundu.
Baybatur ayrıca şu açıklamalarda bulundu "Daha önceki seçimlerde yerel veya genel hiç farketmez adayı beğenmeyenler, aday ile ilgili sıkıntıları olanlar oy atmamış olabilirler ama şimdi adayımız Parti kurucumuz ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır bu yüzden hiç bir rehavete kapılmadan seçimlere il teşkilatı olarak gireceğiz en az oy oranı olarak Manisa'dan Recep Tayyip Erdoğan'a %50 üzerinde oy çıkacaktır. Erdoğan'ı Çankaya Köşkünü göndermek en büyük arzumuzdur"dedi.

Manisa'da Miting tarihinin değiştirlmesine de değinen Baybatur "Daha önce belirlernen tarih tam arife gününe gelmekteydi Çarşı esnafımızın en çok iş yapacağı bir günde Başbakanımızın gelmesiyle bazı güvenlik önlemlerinin alınması sebebi ile Esnafımız mağdur olacaktı bizlerde bu durumu Genel Merkezimize ilettik Genel Merkezimiz taleplerimize olumlu karşılk verdi"dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.