Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR SEÇİM HEDEFİNİ AÇIKLADI

SİYASET

AK Parti'nin belediyecilikteki ustalığını ve kalitesini ispatlamış bir siyasi hareket olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa genelinde yapılan anketlerde de AK Parti'nin birinci parti olarak göründüğünü söyledi.

 AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur yaklaşan yerel seçimleri ve partisinin durumunu değerlendirdi. Seçimlerdeki öncelikli hedeflerinin başta büyükşehir belediye başkanlığı olmak üzere iki yeni kurulan ilçe ve 15 ilçede belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu dile getiren Baybatur "AK Parti zaten belediyecilikte ustalığını ve kalitesini ispatlamış bir siyasi harekettir. Bildiğiniz gibi Başbakanımız dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul gibi metropol bir şehirde belediye başkanlığı yapmış İstanbul’un başta su sorunu olmak üzere bütün sorunlarını çözerek belediyecilikte AK Parti’nin neler yapacağını göstermiştir. AK Parti’nin her bir üyesi ve ferdi belediye başkanlığı yapacak yetenekte ve vizyondadır. Yapacaklarını bilen ehil insanlardan oluşan her geçen gün dersini iyi çalışan Bir AK Parti ailesi iktidardadır. Yapacaklarımızı iyi bilen, geleceği gören, geleceği inşa edebilen bir AK Parti ailesinin her bir ferdi gerek belediye başkanlığı gerekse meclis üyelikleri yapacak niteliktedir." dedi.

"Köyler kaliteli hizmet alacak"

Manisa'nın seçimlere büyükşehir olarak gireceğine atıfta bulunan Baybatur "Manisalılar çok iyi biliyor ki susuz, elektriksiz yolsuz dahası hizmetsiz köy bırakmadık. Şehirlerde ne varsa köylerde aynı kalite de hizmetleri sunduk. AK Parti iktidar olmadan önce Manisa’da suyu kanalizasyonu olmayan köy vardı. Bu gün artık çok şükür köylerimiz artık AK Parti iktidarından su yol kanalizasyon gibi alt yapı hizmeti değil sosyal ihtiyaçlar noktasında hizmet istiyor. KÖY-DES ve BEL-DES aracılığıyla küçük beldelere ve köylere hizmeti götürdük. Büyükşehir olduğumuzda artık bu bölgeler Manisa’nın mahallesi olarak daha kaliteli hizmet alacaklar. Amacımız bir bütün halinde Manisa’nın tamamına hizmetin en iyisini sunmak olacaktır. Milletimiz AK Parti'ye güveniyor ve AK Parti’nin nasıl hizmet vereceğini iyi biliyor. Bu gün 9 ilçemizde hizmet veren AK Partili belediye başkanlarımızın yaptığı hizmetleri gören hemşerilerimiz bütün ilçelerde ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda AK Partili bir belediye başkanı görmek istiyor."şeklinde konuştu.

Aday olacak mı?

Seçimlerde belediye başkan adayı olup olmayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan İl Başkanı Murat Baybatur "Benim AK Parti Manisa İl Başkanı olarak şu anda tek derdim Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na AK Partili bir ismi kazandırmaktır. AK Parti Manisa İl Başkanı olarak tek hedefim büyükşehir başta olmak üzere Manisa’nın 17 ilçesinde AK Partili belediye başkanlıklarını kazanmaktır. AK Parti Manisa İl Başkanı olarak AK Parti’nin bayrağını Manisa semalarında dalgalandırmaktır. Bunun için de hedefimiz büyükşehir ve 17 ilçe belediye başkanlıklarını kazanacağız. Manisalılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.