Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR SEÇİM STARTINI VERDİ HEDEF 17 İLÇE

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur yeni kurulan iki ilçe başkanı da olmak üzere Manisa’nın ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Seçim stratejisi usul ve çalışmaları konusunda yapılan toplantıya bütün ilçe başkanları eksiksiz katıldı.

 Toplantının ilerleyen saatlerinden AK Parti Mililetvekili Uğur Aydemir’de katılarak bilgi alış verişinde bulundu. Baybatur, ilçe başkanlarına işi sıkı tutmalarını belirterek yerel seçimlerde fire görmek istemediğini kaydederek; “ Manisa bir bütün halinde büyük şehir başta olmak üzere bütün belediyeleri kazanacağız. “ diyerek talimat verdi.
Manisa’da yeni kurulan iki yeni ilçe başkanlarının da katıldığı AK Parti ilçe başkanları toplantısı İl Başkanı Murat Baybatur başkanlığında gerçekleştirildi. Seçim çalışmalarını hızlandırmak çalışmalara ivme kazandırmak amaçlı olan ilçe başkanları toplantısında Baybatur usul ve çalışmalar konusunda ilçe başkanlarına talimat verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’inde katıldığı toplantı da ilçe başkanlarına aday adaylıkları konusunda yapılması gerekenler anlatılırken, Baybatur aday adaylarının seviyeli çalışmalara ağırlık vermesi konusundaki uyarısını yineledi.

AK Parti Manisa İl başkanı Murat Baybatur, toplantıda 21 Ekimde yapılması planlanan aday adaylıkları başvurusunun 1 Ekim tarihini alındığını da hatırlatarak aday adaylıkları sürecinin 1 Ekim ile 1 Kasım arasında olacağını söyledi. Baybatur; “ Aday adaylıkları süreci artık 21 Ekim tarihi değil 1 ekim tarihi ile 1 Kasım tarihi arasında alındı. Genel merkezimiz tarihi değiştirdi. Başvurular 1 Ekim tarihinde başlayacak aday adayı olacak arkadaşlar 1 Kasım tarihine kadar en geç istifalarını verecekler. Artık seçim sürecine yoğun çalışma sürecine girmiş bulunuyoruz. Aday adaylarımız çalışmaları sırasında kesinlikle seviyeli çalışma yapacaklardır. Etik olmayan bir siyaset yapan varsa kesinlikle AK Parti olarak buna izin vermeyeceğiz. AK Parti kendine yakışan aday adayları ve kendine yakışan bir siyasi çezgi ile milletin karşısına çıkacak. Tekrar söylüyorum seviyesiz siyaset yapana taviz vermeyeceğiz. Bu toplantımızdaki amacımız aday adayları ile ilgili çalışmaları ilçe başkanlıkları iyi yöneteceklerdir. Gerekli her türlü çalışma yapıldıktan sonra aday adayları ile ilgili bilgileri bize sunacaksınız bizde gerekli çalışmayı yapıp genel merkezimizle sunacağız.” Diye konuştu.

Toplantıya katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’de söz alarak yaptığı konuşmada aday adaylıkları ve adaylar konusunda genel merkezin İl Başkanı ve teşkilatın arkasında olacağına dikkat çekerek, il teşkilatının adayı göstereceği kişinin önemine işaret etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, ilçe başkanları ve ilçe teşkilatlarının seçimler için yaptığı çalışmalarda azami gayret göstereceklerine inandığını belirterek, ilçe teşkilatlarının gerek meclis üyelikleri gerekse belediye aday adayları konusunda iyi bir istişare sağlamalarını istedi. Baybatur, AK Parti olarak geçmişte yapılan hataların tekerrrür etmeyeceğine vurgu yaparak, Manisa’nın 17 ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığının kazanılması için teşkilatların buna hazır olduğunu kaydetti.

Baybatur, toplantının sonunda teşkilatlara hata yapmadan gayretli çalışmalarını ifade ederek, yerel seçimlerde AK Parti’nin daha avantajlı olduğunu hatırlattı. Baybatur; “ Bu millet Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Onun göstereceği adaylarada güveniyor. Bunun için teşkilat olarak beliryeceğiniz adayları milletin içinden milletin sevdiği, milletine ve şehrine hizmet edecek adaylardan seçmeliyiz. Bunun için sizlere güveniyoruz çünkü millek bize ve size güveniyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. AK Parti hizmetin partisidir. AK Parti milletin partisidir. Necip Türk Milleti kendisine hizmet edeni unutmaz. Bunun için yaptığımız hizmetleri milletimiz çok iyi biliyor. Millet AK Parti ile yeniden yeni hizmetler almak istiyor. Bizde bunun için gece gündüz çalışacağız ve Manisa’nın 17 ilçesi ile büyük şehir belediye başkanlığının mazbatasının başbakanımıza armağan edeceğiz. Özellikle belediyecilikte nasıl hizmet ettiğimizi milletimiz iyi biliyor. En güzel ve en kaliteli hizmetlere yeniden devam etmek için. Durmak yok yola devam diyoruz.” 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.