Manisa'da Bugün

MURAT BAYBATUR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'u makamında ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Şule Uygur'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Baybatur, "Şule uygur hanımefendi bizim çok yakından tanıdığımız bir partilimiz aynı zamanda beraber çalıştığımız dava arkadaşlarımızdandır. Nacizane bendeniz İl Başkanlığı yaparken Şule hanım'da partimizin İl Kadın Kolları Başkanlığını yapıyordu. Ben inanıyorum ki, Kadın Kolları İl Başkanlığında gösterdiği üstün gayret ve çalışmasının daha da fazlasını Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de başarı ile devam ettirecektir. Başkan Yardımcılığı görevini tebrik ediyor, başta Yunusemre Belediyemiz ve kendisi için hayırlara vesile olsun diyorum." diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Baybatur'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.