Manisa'da Bugün

MUZAFFER ESENKAYA O PAYLAŞIMA MONTAJ DEDİ

SİYASET

Gezi Parkı eylemlerine katılan ve ‘Şerefine Tayyip’ söylemleriyle paylaşımlarda bulunan Muzaffer Esenkaya’nın AK Parti’de il yönetim kuruluna seçilmesi AK Partili vekilleri şoka uğrattı.

Selçuk Özdağ gerekenin yapılmasını ileri sürerken Muzaffer Yurttaş ise “Ben konuya bahse olan kişi ile görüştüm Fotoğrafının kendisine ve eşine ait olduğunu doğruladı fakat üst kısımda yazan yazının montaj olduğunu belirtti” diye konuştu.
Haber Merkezi
AK Partili vekillerden Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Gezi Parkı eylemlerine katılan ve ‘Şerefine Tayyip’ söylemleriyle paylaşımlarda bulunan Muzaffer Esenkaya’nın AK Parti’de il yönetim kuruluna seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Selçuk Özdağ, “Biz kimsenin özel hayatına müdahale edebilme gibi bir yetkimiz yok fakat Cumhurbaşkanımızın alkol ve sigara konusunda tavrı herkesim tarafından bilinmektedir bu tür zararlı alışkanlıklardan korunmamız için her türlü gayreti ve çabayı sarfetmiştir. Ancak bahsedildiği gibi Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında yazdığı yazı hoş değil şık olmamıştır inanıyorum ki İl Başkanlığımız gerekeni yapacaktır” diye konuştu.
Montaj dediler
Muzaffer Yurttaş ise “Ben konuya bahse olan kişi ile görüştüm Fotoğrafının kendisine ve eşine ait olduğunu doğruladı fakat üst Kısımda yazan yazının montaj olduğunu belirtti Bizler kimsenin özel yaşamında nasıl davranması gerektiğine yön verecek kişiler değiliz Ak Parti %50'nin oyunu almış bir Partidir ama diğer %50'nin de tüm haklarını korumak için çalışan bir partidir” şeklinde konuştu.

Fotoğraf paylaşımını yapan AK Parti İl yöneticisi Muzaffer Esenkaya ise Sosyal medya profilini durdurdu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.