Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK MAZBATASINI ALDI

SİYASET

Büyükşehir olan Manisa`da, yeni kurulan Şehzadeler ilçesinde AKP`den belediye başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çelik, mazbatasını aldı.

 Büyükşehir olan Manisa`da, yeni kurulan Şehzadeler ilçesinde AKP`den belediye başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çelik, mazbatasını aldı.
Adliye binası toplantı salonunda gerçekleştirilen törende, Başkan Çelik ve AKP'li belediye meclis üyelerinin mazbatalarını Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Figen Eren verdi.
Çelik, burada yaptığı konuşmada Şehzadeler ilçesinin ilk belediye başkanı olarak seçilmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bundan sonra hizmet zamanı olduğunu, Manisa için ayırım yapmadan çalışacaklarını belirten Çelik, "Bu şehirde yaşayan herkese en iyi hizmeti vermek için çaba sarf edeceğiz. Mazbatamızı aldık, Şehzade ilçemize, Manisamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Bundan sonra hizmet zamanıdır. İnşallah bizde, bize karşı gösterilen sevgiye, ilgiye, desteğe karşılık mahcup olmayacak şekilde var gücümüzle çalışacağız. Bize oy veren, vermeyen ayrımı yapmadan bu şehirde yaşayan herkese en güzel hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle çapa ve gayret göstereceğiz. Hayırlı olsun inşallah. Allah mahcup etmesin." dedi.
İlçenin ilk kurucu belediye başkanının AKP'den seçilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren AKP Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, "'Herkese eşit mesafede yaklaşan, parti rozetini çıkararak Manisalılar için çok önemli bir belediye başkanı olacağına inanıyorum. Çok değerli belediye meclis üyeleriyle Manisa'ya en iyi hizmeti vereceklerine inanıyorum." diye konuştu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.