Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK'E HACIHALİLLER'DE YOĞUN İLGİ

SİYASET

Seçim ziyaretleri kapsamında Hacıhaliller beldesini ziyaret eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik Hacıhaliller halkı tarafından büyük bir çoşku ile karşılandı. Belde girişinde büyük bir kalabalık ile karşılanan Çelik belde meydanına traktörler eşliğinde yürüyerek girdi.

 Seçim ziyaretleri kapsamında Hacıhaliller beldesini ziyaret eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik Hacıhaliller halkı tarafından büyük bir çoşku ile karşılandı. Belde girişinde büyük bir kalabalık ile karşılanan Çelik belde meydanına traktörler eşliğinde yürüyerek girdi.

 

TRAKTÖR KONVOYU İLE KARŞILANDI

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz akşam Hacıhaliller Beldesini ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında ilk defa böylesine bir karşılama il karşılaştıklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa’da ilk defa bir belediye başkan adayının belde girişinde traktörler ile karşılandığını söyledi. Yapılan karşılamadan dolayı çok mutlu olduğu ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ”Bizleri böylesine sıcak ve ilgi ile karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Birçok köye beldeye ve mahalleye gittik ziyaretlerimiz oldu ama ilk defa böylesine bir karşılama gördük. Sağ olsun değerli belde vatandaşlarımız daha beldenin girişinde hem de kalabalık bir traktör konvoyu ile bizleri karşıladılar. Bu karşılama 30 Mart akşamı sandıkların sonucunu açıkça göstermiştir.”dedi.

“BÜYÜKŞEHİR DEMEK MANİSANIN ÇOK BÜYÜK HİZMETLERLE BULUŞMASI DEMEK”

Tonguç konuşmasına şöyle devam etti. “Sevgili hemşerilerim büyükşehir büyük hizmetler büyük yatırımlar demek. İnşallah 30 Mart seçimlerinin hemen ardından AK Partili büyükşehir belediyesi ile Hacıhaliller kasabımızda değişimi inşallah hepimiz göreceğiz. Büyükşehir yasası daha mecliste görüşülürken muhalefet partileri bu yasanın bir bölücülük yasası olduğunu ifade etmeye başladır. Ama ne zaman büyükşehir yasası mecliste onaylandı yine aynı muhalefet partileri büyükşehrin nimetlerinden söz etmeye başladılar. Hiç yolunu bile bilmedikleri ismini bile duymadıkları köylere beldelere yardım götürmeye başladılar. Biz 12 yıllık iktidarımız döneminde birçok yatırımlar yaptık ama mevcut belediye gibi bir cami ışıklandırmasına, köyü götürülen bir oturma bankına ya da köyün yıkanan halısı için duvarlara kendi adımızı yazmadık

“SAMİMİ KARŞILAMANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hacıhaliller belde sakinleri tarafından yapılan karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik ”Doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk defa böylesine bir karşılama gördüm. Sağ olsun Hacıhaliller vatandaşı bizleri gerçekten çok samimi ve candan karşıladılar. Bizler de sizlerin göstermiş olduğu bu ilgi ve sevgiye mahcup olmamak için hep birilikte daha güzel bir şehzadeler için gece gündüz demeden çalışacağız. İyi günde kötü günde bir arada olacağız. Şehzadeler ilçemizin için en güzel projeleri geliştirerek bu şehri sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sevgili dostlar belediyecilik bizim AK Parti kadrolarının işi. Biliyorsunuz ki Başbakanımız İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı yapmış ve o dönemin ardından bambaşka bir İstanbul meydana çıkmış ve dünyaya örnek olmuştur. Yaptığı çalışmalarla Türkiye ye yepyeni bir belediyecilik anlayışı getirdiği için o yüzden biz belediyecilik bizim işimiz diyoruz.”dedi.

 

ÇELİK “TANRIVERDİ ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK”

Şehzadelerde çok büyük hizmetler yapacaklarının altını çizen Çelik “30 Mart’ın ardından rabbim nasip ederde belediye başkanı seçilirsek, Şehzadeler ilçemizi yenilikçi belediye hizmetlerine kavuşturacağız ve yine Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Hüseyin Tanrıverdi ağabeyimiz ile birlikte Manisa’nın çehresini değiştireceğiz. Hepinizin yakından bildiği gibi sürekli sizlerin içinde olan değerli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hüseyin Tanrıverdi Başbakanımızın yakın çalışma arkadaşı. AK Partili bütün belediye başkanları, büyükşehirlerden, belde belediye başkanlarına kadar tümü sayın Tanrıverdi ’ye bağlı olarak çalıştı. Bütün bakanlarımızın büyük bir saygı duyduğu Tanrıverdi, dünyada ki belediyecilik anlayışlarını inceledi. Bu yüzden belediyeciliği çok iyi bilen bir büyüğümüzdür. 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin ardından gerek Şehzadeler ilçemizde gerekse Büyükşehrimizde büyük projelere imza atacağız” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.