Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK'TEN 3 AYLAR MESAJI

SİYASET

Ak Parti Manisa Belediye Meclis Grubu mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle yarın Çatal camii önünde lokma döktürecek

 Ak Parti belediye meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik "Mübarek üç ayların millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyoruz" dedi.

 

Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik 3 ayların 

inananlar için ilk başta kendi iç huzurları, sonrasında ise toplumsal huzur, barış ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından öneminin büyük olduğunu bildirdi.

 

Bu mübarek ayların insanlarımız arasında kardeşlik ve sevgi duygularının kök salıp gelişmesine vesile olması gerektiğini kaydeden Ak Parti Manisa Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik "Dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularının

 öne çıktığı bu ayları iyi değerlendirerek, manevi ikliminden yararlanmalıyız. Bu manevi olgunluğu fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve kırgınlıkları bitirmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Elimizi ve

gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve saygı ortamının oluşmasına, birlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerimizin tekrar yeşermesine özen ve önem göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin ve Manisalı Hemşerilerimizin mübarek 3 aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara kavuşmayı, bütün insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Mübarek üç ayların millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyoruz" dedi. Çelik Cumartesi günü saat 10.00 da Çatal camiinde lokma törenine Manisalıları davet etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.