Manisa'da Bugün

ÖMER FARUK ÇELİK'TEN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ZİYARET

SİYASET

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

 AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Belediyecilik hizmetlerinde sivil toplum kuruluşlarının düşünce ve katkılarının önemli olduğuna vurgu yapan Çelik, seçilmesi halinde şehri büyük bir aileye dönüştüreceklerini belirterek “ Bu ailenin içinde ön önemli söz hakkı sivil toplum örgütlerinin olacak” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, toplumun değişik kesimleriyle buluşarak projelerini anlatan AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, sivil toplum kuruluşlarının liderleriyle de bir araya geliyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz ve ekibini ziyaret eden Ömer Faruk Çelik, sivil toplum kuruluşlarının belediyecilik hizmetlerinde önemli bir yer tuttuğunu, toplumun görüş ve düşüncesini yansıtan dinamikler olduğunu ifade ederek, “Biz belediyelerden önce gönülleri kazanacağız. Belediyelerde de halkla ilişkilere önem vereceğiz. Belediye hizmetleri iyi bir halkla ilişkiler gerektirir. Halkın istek ve beklentilerini almalı, vatandaşlara her konuda danışılmalıdır” diyerek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Çelik, “İşte bu nedenle sivil toplum kuruluşları ve sizler bizim için önemlisiniz. Siz halkın sorunlarını ve çözüm yollarını herkesten iyi bilirsiniz” dedi.

Ömer Faruk Çelik ve beraberindekilerin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, ayrıca sivil toplum kuruluşlarına bakış açısından da mutluluk duyduklarını ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz şunları söyledi: “Bizim görüş, düşünce ve beklentilerimiz dikkate alınırsa topluma sunulacak her hizmet yerine ulaşır. Sizin bu şekilde düşünmeniz bizi mutlu etti. Ama bazı siyasetçiler verdikleri sözleri unutuyor ve göreve geldikten sonra bizimle, sivil toplum kuruluşlarıyla irtibatı kesiyor. Oysa, özellikle yerel yönetimlerde parti ikinci sıradadır. Önemli olan belediyenin tüm halka eşit hizmet götürmesidir. Bunun içinde sivil toplum kuruluşları ile sıkı iletişim içerisinde olunması gerekmektedir. Sizin böyle yapacağınıza inanıyoruz. Verilen sözler tutulursa başarı da olur”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.