Manisa'da Bugün

Onur Baylan "Manisa İYİ olacak"

SİYASET

İYİ Parti Kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener’i açıkça desteklemesi sonucu MHP Genel Merkezi tarafından yönetimi feshedilen MHP Yunusemre eski İlçe Başkanı Onur Baylan, İYİ parti oluşumuyla birlikte AKP genel başkanının da belirttiği devletteki hantallığın son bulacağını söyledi. 

 İYİ Parti Kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener, partiyi resmen açıklaması Manisa’da heyecan yarattı. Geçtiğimiz yıl Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde Olağanüstü Kurultay yapılabilmesi için imza toplayan ve Akşenir’i açıkça desteklemesinden dolayı yönetimi feshedilen MHP Yunusemre eski İlçe Başkanı Onur Baylan, yaptığı açıklamada partinin kurulmasında, “İYİ partinin kurulmasını aslında Akşener değil, milletimiz göstermiş olduğu yüksek arzu istek ve teveccüh sağlamıştır” dedi. 

“İYİ PARTİ MİLETTİMİZİN İSTEĞİNE KARŞILIK VERDİ”

Baylan, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Bugün itibariyle Türk siyasetinin önemli bir eksikliğini dolduracak olan İYİ parti kurulmuştur. Meral Akşener önderliğindeki bu partinin amacı insanları ayrıştırmadan hatta hep birlikte bir arada olmasını sağlayacak olan İYİ parti oluşumu Türkiye’de önemli bir eksikliği bitirecek ve Türk siyasi tarihini değiştirecektir. Ülkemizin su anda içinde bulunduğu bu yılgınlık ve hatta AKP genel başkanında dediği gibi devletteki bu hantallık İYİ partinin kurulmasıyla son bulacak siyasette ve halkın nazarında bir heyecan yaratacaktır. Meral Akşener hanımefendide bu isteğe cevap vererek ülkemiz için adeta elini taşın altına sokarak milletimizin isteğine karşılık vermiş İYİ partiyi vatanseverlik anlayışı içinde elzem bir şekilde kurmuştur. Sahsım olarak İYİ partimizin kurulması anında orada bulunmaktan şeref ve onur duyduğumu belirtirim.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.