Manisa'da Bugün

ORKUN ŞIKTAŞLI ADAY ADAYI

SİYASET

Her dönem ismi belediye başkan adayları arasında gösterilen Orkun Şıktaşlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi için AK Parti’den aday adayı odu. Şıktaşlı birkaç gün içinde adaylığını resmen açıklayacak.


Manisa seçim sürecine girdi. Adı her seçim dönemi belediye başkan adayları arasında telaffuz edilen Orkun Şıktaşlı, 2014 de yapılacak Yerel Seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olma kararı aldı. 
Parti tabanında sevilen ve geçmişi ile partili partisiz her kesimin güvenini kazanan Şıktaşlı, birkaç gün içinde düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını resmileştirmesi bekleniyor.
ADAY ADAYI SAYISI ARTIYOR
Orkun Şıktaşlı ile birlikte İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve AKP eski Milletvekili Mehmet Çerçi’nin de aday adayı olacağı parti kulislerinde konuşulmaya başlandı.
AK MANİSALILAR’IN İSTEDİĞİ OLDU
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kendilerini “Ak Manisalılar” olarak adlandıran bir gurup tarafından “Orkun Aday Olsun Manisa Bizim Olsun” sloganıyla afiş hazırlanmış ve paylaşmışlardı. 
Bu etkinlik Manisa'da yerel gazetelerde de haber konusu olmuş, Orkun Şıktaşlı bu süreç için erken olduğunu söylemişti.
Teşkilatçı kişiliği ile tanınan Orkun Şıktaşlı’nın aldığı karar sosyal medyada kendisine destek veren taraftarlarını sevindirirken, parti tabanında da olumlu karşılandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.