Manisa'da Bugün

ORTAK AKIL YUMRUKAYA'YA EMANET

SİYASET

ORTAK AKIL YUMRUKAYA'YA EMANET

 Manisa’da Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin öncülüğünde şehrin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla kurulan Ortak Akıl Platformu Cumartesi günü toplanıyor. Gönderilen davetiyelerde gündeme dair görüşler için iş adamı Erdinç Yumrukaya’nın yetkili gösterilmesi ise dikkat çekti.
Manisa İçin Ortak Akıl Platformu Cumartesi günü Saruhan Otel’de toplanıyor. Sabah kahvaltısıyla başlayacak olan toplantı akşam saat 17.00’a kadar devam edecek. Toplantıda Manisa’nın sorunlarının ele alınması bekleniyor. 

ORTAK AKLIN GENEL SEKRETERİ YUMRUKAYA!

Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi öncülüğünde kurulan Ortak Akıl Platformu, 4.toplantısını gerçekleştirecek. Bugüne kadar üç kez toplanan platform, bu kez daha detaylı bir oturum gerçekleştirecek. Daha önceki üç toplantı öncesi gönderilen davetiyelerin altında Ortak Akıl Platformu’nun doğal kurucusu Hüseyin Tanrıverdi’nin ismi yazılıydı. Bu kez değişiklik yapıldı. Son gelen davetiyede Tanrıverdi’nin isminin yanına Ortak Akıl Platformu Yürütme Kurulu Genel Sekreteri sıfatıyla iş adamı Erdinç Yumrukaya ismi yazıldı. Gündeme dair görüşler için de Yumrukaya adres gösterildi. Telefon bölümüne de Erdinç Ticaret’e ait telefon numarası yazıldı.

Kaynak Manisahaberleri
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.