Manisa'da Bugün

ÖZDAĞ’A GÖRE SUÇLU ÖLENLER!

SİYASET

Ankara faciası ardından sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, eyleme gittikleri için terör kurbanlarını suçladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Barış Mitingi öncesi Ankara Tren Garı’nda meydana gelen terör eylemini skandal sözlerle değerlendirdi.

EYLEME GİDENLERİN HEPSİ PKK’LIYMIŞ!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Hedefin orada yürüyenler olmadığı açık. Esas hedef Türkiye’yi kaosa sürüklemek. En kolay mobilize olan, sokağa çıkan grup HDP/PKK tabanıdır. Anlamlı olan hangi amaçla yaptılar sorudur.” dedi.

ÜLKENİN GELECEĞİNİ TEHDİT EDENLER ÖLDÜ!

Halkın sokağa sürüklenmesini isteyenlerin katliama yol açtığını belirten AK Partili Selçuk Özdağ, “Böyle bir eylemle -bu grupların topluca- sokağa çekilmek istendiği gibi bir düşünce var içimde. Bu eylem PKK/HDP tabanı dışında kime yapılırsa yapılsın, birkaç gün sonra unutulup giderdi. Protestolar, yürüyüşler, işte o kadar. Bu menfur eylemi ülkenin bekasını tehdit edecek noktaya götürecek tek kesim, hedef alınan kesimdir.” diye konuştu.

İKİNCİ BİR ULUDERE Mİ?

Selçuk Özdağ, “Örgüt, onca kışkırtmaya rağmen halkı arkasına alamadı. Sokak çağrılarını toplum karşılıksız bıraktı. Üzerine düşünülmesi gereken bir diğer ihtimalde -akim kalan devrimci halk savaşı- ile ilgili boyutudur. Bu bombalar bir sokak çağrısıdır. Her ihtimal düşünülmeli, dikkatle irdelenmelidir. Yeni bir Uludere’nin hedeflenmiş olması da bir ihtimaldir. Hedef ne HDP, ne Kürt kökenli vatandaşlarımız, ne de sol gruplardır. Hedef bizi birbirimize düşürmektir.” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.