Manisa'da Bugün

ÖZEL’DEN GAZİLER, ŞEHİT DUL VE YETİMLER DERNEĞİ'NE ÖVGÜ

SİYASET

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş'ı ve yönetimini ziyaret etti.

Optimus Kafe'de gerçekleşen ziyarette Özel'e Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Hanife Lekesiz ve yönetimi ile dernek yöneticileri eşlik etti. Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesinin Ümit Taydaş başkanlığında örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu kaydetti. Özel; "Geçmiş dönemlerde Ümit Taydaş ve yönetimini ziyaret ettiğimizde kendisi bize derneğin amacı ve hedeflerinden bahsediyordu bir çok kişi bu hedefleri ütopik hayaller olarak değerlendiriyordu Taydaş hedeflerinden söz ederken; "Dernek olarak biz takvim bastırmak, satmak gibi işleri aşmak istiyoruz. Biz kendi ayaklarımızın üzerinde durmak istiyoruz. Kimseden sadaka kültürü içinde bir şey istemiyoruz' diyordu ve derneklerine gayrimenkul kazandırmayla ilgili düşüncelerini ilettiğinde söylediklerine bazıları ütopik hayaller olarak bakıyordu. Ama söylediklerinin teker teker gerçekleştiğini gördük. Taydaş başkanlığında tüm yönetim üyelerinin başta Manisa Valisi, Belediye Başkanı, ve parti ayrımı yapmadan tüm Milletvekilleriyle hiç bir çıkar gözetmeden yakın ilişkiler içerisine girdiğini gözlemledik. Manisa Milletvekilleri olarak Mecliste Gaziler ve Şehit Yakınlarımıza yeni haklar kazandırmak için çalıştık ve gayretli çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız ve yeni hakların kazandırılmasında parti ayrımı kesinlikle gözetmiyoruz. Dernek çalışmaları devam ederken diğer bir yandan Optimus haber sitesi yayın hayatına başladı. Optimus Haber sitesinde parti ayrımı ve siyasi ayrım yapmadan Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerinden yana tavrını beğeniyle takip ediyoruz ve yayınladıkları haberleri okuyoruz. Diğer bir yandan Dernek Başkanı Ümit Taydaş beyin açtığı Optimus Kafe'nin açılışına yoğun programımızdan dolayı katılamamıştık. Bugün kendilerini Optimus Kafe'de ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek, sohbet etmek, dertleşmek hem de Türkiye'ye örnek olacak olan başarı hikayesini takdir etmek istedik.Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, elimizden gelen tüm desteğe vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır deyiminde olduğu gibi bu başarılı yapının işlerini zorlaştırmak isteyen çeşitli çabaların olduğunu da görüyoruz. Bu başarıyı hiç kimsenin gölgelemesini kesinlikle tasvip etmeyiz. Taydaş ve yönetimini takdirle, ibretle izliyoruz" dedi.
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve beraberindekilere gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş; "Milletvekilimiz sağolsun Gazi ve şehit yakınlarıyla ilgili kazandırılan hakların çıkarılması hususunda Meclisten bizleri bizzat arayarak başka taleplerimiz olup olmadığını sormuştu. Mecliste parti ayrımı yapılmadan çıkarılan tüm haklar bizler için mutluluk vericidir. Şehit yakınları ve gazilerimizin sosyal hayatta kendilerini temsil etmeleri noktasında Milletvekilimizin de önemli katkıları olmuştur. Vazife Malullerimizin uzun zamandır talepleri olan faizsiz konut kredisi hakkının getirilmesi Meclis tatile girmeden önce çıkarılan torba yasa kapsamı içerisinde sağlanmıştı. Bu yasalar çıkartılırken hiç bir parti ayrımı yapılmamış ve bu haklar gazilerimizin, şehit yakınlarımızın ve vazife malullerimizin daha refah ve ferah yaşamaları açısından çok önemli kazançlar. Milletvekilimize bu ziyaretinde olduğu gibi her zamanki içtenliğinden, sıcak ve güler yüzlü yaklaşımından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve yönetimini ziyareti esnasında eşlik eden Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Hanife Lekesiz ise, derneğin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek destek verme konusunda her zaman için yanlarında olduklarını belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.