Manisa'da Bugün

ÖZGÜR ÖZEL BUNU HEP YAPIYOR

SİYASET

Sosyal medyayı en iyi kullanan Manisa Milletvekilleri arasında ilk sırada yer alan CHP Milletvekili Özgür Özel, sosyal medya üzerinden kendisine laf atmaya kalkan AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Işıkal'ı deyim yerindeyse ava giderken avladı.

 Seçmenlerine yaptığı işleri sık sık sosyal medya üzerinden de duyurarak bir nevi rapor veren CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, bu yönüyle Manisa Milletvekilleri arasında ilk sırada ilk sırada yer alıyor. Gittiği yerleri ve ne tür çalışmalar yaptığını anında seçmenlerine facebook ve twetter üzerinden duyuran Özel, bu yönüyle takipçilerinden büyük beğeni alırken; zaman zaman rakipleriyle de ilginç diyaloglara girmek durumunda kalıyor. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Manisa Gençlik Kolları üyeleri ile twetter üzerinden polemiğe giren Özel, AK gençleri fena Tİ'ye almış ve kızdırmıştı. Benzer bir durum bu kez Özel ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Işıkal arasında yaşandı. Özel, Işıkal'ı ava giderken avladı.


Özgür Özel önce "Dün akşam Manisa'ya döndüm. Bugün 10.00-14.00 İzmir-kMM'de iklim değişikliklerini konuştuk. Şimdi yarım saatliğine kordon sefası yapıyoruz." şeklinde bir twet attı ve çalışmalarını İzmir'de sürdürdüğünü takipçilerine duyurdu. CHP'li vekilin bu twet'ine AK Partili Hüseyin Işıkal alaycı bir dille yorum yapınca Özel fırsatı kaçırmadı ve taşı gediğine yine soktu. "Sayın vekilim biz sizi hep sefada zannediyorduk.))" şeklinde kendisine takılan Hüseyin Işıkal'a Özel "Ben AKP milletvekili olmadığım için pek SEFA bilmem.Siz sizinkilere alışıksınız tabii GrandMedical ve CBÜ'de hasta ziyaretindeyiz buyrun" yanıtı verdi. Sosyal medya şimdi AK Parti filelerini ikinci kez havalandıran CHP'li vekile, AK Partililerin nasıl ataklarla cevap vereceğini merak ediyor.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.