Manisa'da Bugün

ÖZGÜR ÖZEL: ‘KANDAN BESLENEN VAMPİRLERE YENİLMEYECEĞİZ’

SİYASET

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel bugün gerçekleşecek ’Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ için toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen katliamla ilgili açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, Manisa’daki tüm programlarını iptal ettiklerini söyleyerek Olağanüstü MYK toplantısı için Ankara’ya doğru yola çıktığını bildirdi ve ‘Kandan beslenen vampirlere; bu ülke eğilmeyecek, ezilmeyecek, yenilmeyecektir’ diye konuştu.

‘TERÖRÜ LANETLİYORUZ’

CHP Grup Başkanvekili Özel’in açıklaması şöyle:

‘Çok sayıda insanımızı kaybettiğimiz Ankara’daki katliamı kınıyor, terörü kimden ve nereden gelirse gelsin bir kez daha lanetliyoruz. Bugün büyük bir üzüntü içerisindeyiz ve ölü sayısının artmasından endişe ediyoruz. Aylardır, Türkiye’yi karıştırmak isteyen kirli bir el bastığı düğmeden elini çekmiyor. Seçimden önce ’Koalisyon kaos demektir. Koalisyon felaket demektir’ diyerek vatandaşı korkutanların bugün Türkiye’de yarattıkları iklimi artık herkesin görmesi gerekiyor.’

CHP TÜM PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

ÖZGÜR ÖZEL OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI İÇİN ANKARA’YA GİDİYOR

‘Bugün Sayın Genel Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi tüm programlarını iptal etti. Bizler de Manisa’daki programlarımızı iptal ettik ve Partimizin Olağanüstü MYK toplantısı için Ankara’ya gidiyorum. Bu katliamı Partimizin yetkili organlarında görüşecek ve ne yapılması gerektiğini konuşacağız. Bizler, akan kanı ve anaların gözyaşını durdurma konusunda kim bizden ne istiyorsa bugüne kadar açık çek verdik, şimdi bir kez daha yineliyoruz ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ülkemiz bu olanları hak etmiyor. Gencecik evlatlarımızı kaybetmeye devam ediyoruz. Biz huzur içinde bir ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin çatışmaya, kavgaya, savaşa değil, Türkiye’nin barışa ihtiyacı var. Türkiye’yi karıştırmaya çalışan ellere karşı herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bugün olanlar da elbet araştırılacak ve gün gelecek elbet hakikatler ortaya çıkacak. Unutulmasın ki, kandan beslenen vampirlere bu ülke eğilmeyecek, ezilmeyecek ve yenilmeyecektir!’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.