Manisa'da Bugün

Özgür Özel Tüm Çalışmaları'nı DVD'ye Kaydetti!

SİYASET

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, milletvekili olarak görev yaptığı bir yıllık zaman zarfında yaptığı çalışma ve Meclis'teki konuşmalarını CD haline getirdi.

 Chp Manisa Milletvekili Özgür Özel, milletvekili olarak görev yaptığı bir yıllık zaman zarfında yaptığı çalışma ve Meclis'teki konuşmalarını CD haline getirdi. Tbmm konuşmalarından oluşan 2 CD, ilçe, belde ve köy temsilcileri tarafından seçmenlere dağıtılacak.
Milletvekili Özel, Chp Merkez İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında hazırlanan CD'lerin tanıtımı yaptı. Özel, burada yaptığı konuşmada, bu çalışma ile hem Türkiye genelinde yaptığı çalışmaları hem Meclis'teki konuşmaları hem de faaliyet raporunu seçmenlerle paylaşmak istediklerini söyledi. Özel, "Bu çalışmayı yazılı hale getirmek istediğimizde, 5 bin sayfadan fazla olduğunu gördük. Dijital ortamda olması çok daha doğru olacaktı. O yüzden bu 2 CD'lik bir çalışmayı ortaya koydum. Birinci CD'de Meclis'te yaptığımız faaliyetler, sunduğumuz soru önergeleri, araştırma komisyonu kurulmasına yönelik taleplerimiz gün, gün ne yaptıysak başlıklar ve satırlar olarak yer alıyor." dedi.

Bunun yanında CD'de yerel basında çıkan 5 bin 300, ulusal basında çıkan 945 haberin de fotoğraflarıyla birlikte yer aldığını aktaran Özel, "Diğer CD'de ise Meclis'te yaptığımız 36 konuşmanın 30 tanesi yer alıyor. Meclis'teki kürsü konuşmalarımızın tamamı yer alıyor. Bu CD'leri belde teşkilatlarımızı, ilçe teşkilatlarımıza ve köydeki temsilcilerimize kadar ulaştırarak bir yıl boyunca yaptığımız bütün çalışmaların hesabını verme ve ne yaptıysak bunu seçmeniz ve halkımız ile paylaşma noktasında bir irade ortaya koymuş durumdayız. Aslında bunu bütün milletvekilleri tarafından yapılması geriyor. Ben iktidar partisi milletvekili olsam yaptığım çalışmaları an be an seçmenlerimle paylaşmak isterim." diye konuştu.

Toplam 5 bin CD'nin olduğunu, bunun bininin dağıtımına başlandığını aktaran Özel, CD dağıtımın ilçe, belde teşkilatları ve köy temsilcileri tarafından yapılacağını bildirdi. İhtiyaç oldukça CD'lerin çoğaltılacağını dile getiren Özel, bu CD'lerin her sene yeni versiyonuyla hazırlanacağını kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.