Manisa'da Bugün

Özgür Özel'den Ramazan Mesaisi

SİYASET

30 Temmuz 2012 Pazartesi günü 4 ayrı yerde toplamda 12 saatlik bir mesai ile bütün gününü Manisalılarla geçiren Özgür ÖZEL, önce Konak İşhanı esnafına, sonrasında Yeni Garaj esnafına, ardından Horozköy Mahallesi ve gecenin ilerleyen saatlerinde de Laleli Mahallesine ziyaretlerde bulundu. Gün boyu ÖZEL’in programına CHP Merkez İlçe Başkanı Engin UZUN, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili iştirak etti.

 ÖZEL öğlen saatlerinde Konak İşhanı esnafına yaptığı ziyaretle başladığı programına, Yeni Garaj esnafını ziyaret ederek devam etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Horozköy Mahallesine geçen ÖZEL, burada öncelikle, Manisa’da bulunmadığı sırada katılamadığı cenazelerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Burada ailelerin okuttuğu mevlidi dinleyen ÖZEL, Horozköylü vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu ve onların Ramazan sevincine ortak oldu.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ÖZEL’e vatandaşlar çok kez, “seçimden önce bizlere, seçimden sonra da geleceğim dediğinizde inanmamıştık. Bizi mahcup ettiniz, sürekli yanımızdasınız.” dediler.

İftardan sonra Horozköy’de pek çok eve ziyarette bulunan ÖZEL, özellikle yaşlılar ve engellilerle de ilgilendi. Burada yaptığı ziyaretler sırasında yalnız yaşayan Şerife Kurnaz’ın da evine ziyarette bulunan ÖZEL, desteklerle yürüyen Şerife Teyzenin dertlerine ortak oldu. Şerife Teyze “ilk kez evimin kapısından bir milletvekili giriyor” diyerek ÖZEL’in yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayat arkadaşım dediği kuşu mavişten de bahseden Şerife Teyze ile uzun uzun sohbet eden ÖZEL, Şerife Teyzenin dertlerini dinledi.

Horozköy ziyaretinin ardından akşamın ilerleyen saatlerinde Laleli Mahallesine geçen ÖZEL, mesaisini gece 01.30’a kadar sürdürdü. Havaların sıcak olmasından dolayı Laleli Mahallesindeki dolu parklarda sıkça vatandaşlarla sohbet eden ÖZEL, kahvehaneleri ziyaret etti ve parklardaki kadın seçmenleri ile konuştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde parklarda vatandaşların masasına konuk olan ÖZEL, onlarla çay içti, iftar sonrası Ramazan sohbetleri yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.