Manisa'da Bugün

RIDVAN İNAN AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET

Manisalı Serbest Avukat Rıdvan İnan, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'a yaptığı ziyarette milletvekilli aday adayı olacağını açıkladı.

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için başvuru süreci başladı. Manisa'da milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan ilk isimlerden biriyse Serbest Avukat Rıdvan İnan oldu. AK Parti'nin kurucu il yönetiminde görev alan, Mehmet Çerçi döneminde İl Başkan Yardımcılığı yapan ve geçmişte İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulunan Rıdvan İnan 7 Haziran seçimleri için 'Bende varım' dedi. 
YENİ TÜRKİYE VURGUSU
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı ziyaret ederek aday adaylığını açıklayan İnan, "Bu ziyaretimizin asıl amacı yeni İl Başkanımız Zülfikar Gürcan'a hayırlı olsun demek. Kendisinin Manisa'da güzel işlere imza atacağına şüphemiz yok. Uzun zamandır partimiz içerisinde çalışmalar yürütüyorum. Ülkemiz ve partimiz için büyük bir önem taşıyan seçim sürecine giriyoruz. Manisa sevdalısı bir AK Parti neferi olarak siyaset yoluma milletvekili aday adaylığıyla devam etmek istiyorum. Büyüklerimizle istişareler yaparak böyle bir karar aldık. Başkanımız Zülfikar Gürcan'ın da bu doğrultuda fikirlerini almak istedik. Yeni Türkiye söylemimizi bir adım daha ileriye taşımak ve halkımıza anlatmak hedefindeyiz. Bu yolda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUZ
İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, "Rıdvan kardeşimiz bizimle aynı yolda yürümüş, sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Bugün aday adaylığı başvurularını almaya başladık. Manisa'da da aday adaylığı başvurularını alıyoruz. Rıdvan arkadaşımız da böyle bir karar almış. Kendisinin başarıya ulaşmasını gönülden istiyoruz. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı da kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.