Manisa'da Bugün

RIDVAN İNAN'A PARTİSİNDEN TAM DESTEK

SİYASET

Manisalı Serbest Avukat Rıdvan İnan, AK Parti Manisa Milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıkladı. AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen İnan'a partililerden övgüler yağdı. Manisalı Serbest Avukat Rıdvan İnan, AK Parti Manisa Milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı.


AK Parti Manisa İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda geniş bir katılımla düzenlenen toplantıda İnan'ı İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İlçe Belediye Başkanları Ömer Faruk Çelik ve Mehmet Çerçi ve partililer yalnız bırakmadı.

"YOLU AÇIK OLSUN"

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Rıdvan İnan'ın parti içerisinde önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "AK Parti'nin gücü ortada. Partimizden çok sayıda arkadaşımız milletvekili aday adaylığı için başvuru yapıyor. Bugün de Rıdvan İnan arkadaşımızın adaylığı için bir araya geldik. Hayırlı olsun, AK Parti'nin misyonu devam ediyor. Rıdvan kardeşimizle parti kuruluşunda beraber çalıştık. Manisa'nın kıymetli avukatlarından bir tanesi. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

"ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİRİ"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Değerli aday adayımızı uzun yıllardır tanırız. Dürüstlüğüyle, dik duruşuyla ve mesleğindeki başarılarla topluma örnek gösterilecek bir insan. Özellikle son dönemde gösterdiği davranış ve tavırlarla takdire şayan biri. Siyasette bir çok görevde bulundu. Sviil toplum kuruluşları ve hayır işlerinde görev aldı. Bu işler bir nasip kısmet meselesidir. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin." diye konuştu.

"BAYRAĞI EN ÖNDE TAŞIDI"

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, "Rıdvan kardeşimiz bu bayrağı en önde taşıyan insanlardan biri. Kendisi parti içerisinde başarılarıyla tanıtılan bir kardeşimiz. AK Parti gün geçtikçe büyük kazançlar elde ediyor. Rıdvan kardeşimize de çıktığı yolda başarılar diliyoruz." dedi.

"MİLLETVEKİLLİĞİ ATEŞTEN BİR GÖMLEK"

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Rıdvan İnan, milletvekilliğinin bir sorumluluk olduğunu ifade ederek"AK Parti'nin kuruluşundan beri partimizde görev alıyorum. O zamanlar zorlu dönemlerdi. Yeni bir parti kuruluyordu, bir değişim vardı ve zordu. Biz de zorluğa talip olduk. Davamıza inandık ve yola çıktık. Şimdi geldiğimiz noktada yeni bir değişim süreci içerisindeyiz. Yeni Türkiye sloganımızla yürüyoruz. Türkiye elbette bu sloganımıza inananlarla gelişecek. Ben bu davaya inandığımı söyleyerek yola çıktım. Vekillik benim için bir makam değil bir sorumluluk. Ateşten bir gömlek. Biz parlamentoda 75 milyon insanı, hatta bir ümmeti temsil edeceğiz. Biz bunun bilincindeyiz." şeklinde konuştu.

RIDVAN İNAN KİMDİR?

Rıdvan İnan, 1972 yılında Manisa'da doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk ve orta tahsilini Manisa'da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Halen serbest avukatlık ve arabuluculuk yapan Rıdvan İnan, aynı zamanda bazı dernek ve vakıf yönetimlerinde de hizmet etmektedir.

Kurulduğu yıldan bu yana AK Parti'de siyaset yapan Avukat Rıdvan İnan, il başkanlığı yardımcılığı görevinin yanısıra AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.