Manisa'da Bugün

SAİT HAN BAKŞİ ŞEHZADELERE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET

İşadamı ve siyasetçi Sait Han Bakşi AK Parti Şehzadeler İlçe binasında yaptığı basın açıklamasıyla Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Şehzadeler İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Sait Han Bakşi, “AK Parti olarak, Manisa’yı büyükşehir yaparak, bir vefa borcumuzu daha ödedik. Manisa’mız bütün şehir statüsünde büyükşehir oldu. Büyükşehir olmamızla birlikte merkezde iki yeni ilçemiz oluştu. Bunlardan biri Yunus Emre, diğeri de Şehzadeler İlçesi’dir. 2011 genel seçimlerinde Ak Parti’den 6. sıra milletvekili adayıydım. Şimdide huzurlarınızda Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı olarak bulunuyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 Manisalılara karşı olan gönül borcunu ödemek için aday adayı olduğunu belirten Bakşi; “Makine uzmanıyım, şehir planlamacısıyım. Mesleğimde kazandığım tecrübeleri yaşadığım kentle paylaşmak istiyorum. Ben koltuk sevdalısı değilim. Manisa sevdalısıyım. Yerelde siyaset yapmak çok farklı. Manisa’da kazanıyor, Manisa’da harcıyorum. Manisalılara bir gönül borcum var. Bu borcumu Şehzadeler Belediye Başkanlığını kazanarak ödemek istiyorum. Halkın içersinde olan bir başkan olacağım. Ben sokaktayım, halkın içerisindeyim. Onlarla istişare ediyorum. Sorunları ele alarak projeler hazırladım. Bizim bir hedefimiz var, Şehzadeler ilçesini marka bir kent yapmaktır. Mutlu şehri, marka kent Şehzadeler için diyorum ki, ‘Değişim, dönüşüm, yönetişim, 45 vizyon kazanan Şehzadeler olsun” dedi.

 Halkın içinden gelen bir Belediye Başkan aday adayı olarak Manisa’nın sorunlarını bildiğini belirten Bakşi, “Manisa vizyon 45 dosyasında projelerimiz hazır. Aday olduğumuzda bu projelerimizi tek tek açıklayacağız. Manisa’nın marka kent olması için elimizden geleni yapacağız. Biz her göreve hazırız” dedi.

Bir gazetecinin aday adayı olduğunuz ilçede çöp sorunu var onunla ilgili projeniz var mı? Sorusuna Bakşi, “Şehzadeler ilçemizde çevre sorunu her yıl tekrar ediliyor. Bununla ilgili mevcut yönetimin basiretsizliğini ve yetersizliğini de biliyorum. 4,5 yılda hiçbir şey yapılmadı. Ama biz siyasetten parti ayrımı gözetmeksizin İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz öncülüğünde Ankara’daki tüm kapıları çaldık. 90 milyon TL’lik bir sözleşme imzalandı. Manisalılara 23 milyon TL’lik bir kaynak sağladık. Eğer onlar çözmezse şunun şurasında 6 ay kaldı. Biz çözeceğiz” diye konuştu.

 İşadamı Sait Han Bakşi’nin adaylığının hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, “ Sait Han Bakşi Bey partimizin değişik kademelerinde görev yaptı. Rabbim herkes için hayırlısı neyse onu nasip etsin. Aday adaylarımız çalışacak. Projelerini halka ve teşkilata anlatacak. Kimin aday olduğu önemli, değil, AK Parti’nin vizyonunu bilen insanların başkanlık koltuklarına oturması ve görev alması önemli. Kim aday olursa olsun, bütün parti teşkilatımız o adayın arkasından koşacak” diye konuştu.

 AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise Eylül ayı içersinde yeni yönetimlerinin belli olacağını kaydederek hangi aday adayı Belediye Başkan adayı olarak belirlenirse ayrım yapmadan ilçe teşkilatları olarak gece gündüz kendisine destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.