Manisa'da Bugün

Salihli Ak Parti Gençlik Kollarından Sürpriz Destek

SİYASET

Salihli Ak Parti Gençlik Kolları Mv. Muzaffer Yurttaş ve İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul'la piknikte buluştu. Birde vekil ve ilçe başkanına sürpriz destek afişi asıldı.

Salihli Ak Parti Gençlik Kolları Mv. Muzaffer Yurttaş ve İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul'la piknikte buluştu. Birde vekil ve ilçe başkanına sürpriz destek afişi asıldı.
Adala'da gerçekleşen pikniği Ak Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol ve Yönetimi düzenledi. Pikniğe Ak Parti Manisa Mv. Muzaffer Yurttaş eşi ile katıldı. İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Başkan Yardımcıları da Gençlik Kollarını piknikte yalnız bırakmadı. 
Piknik esnasında Gençlik Kollarının hazırladığı Afiş dikkat çekti. 
''Ustalarımzın İzinde, Yürüyoruz Hedefe'' yazılı Afiş piknik esnasında açıldı ve Başkan Hüsnü Tuğrul ile Mv. Yurttaş'a Gençlik Kollarının tam destek verdiği görüldü. Başbakan R. Tayyip Erdoğan, Mv. Yurttaş, İlçe Başkanı Tuğrul afişte yer aldı. 
Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol'' Pikniğimizin amacı, Seçim süreci 21 Ekim'de başlıyor. Başlamadan önce Gençlik Kollarımızla dayanışma, kaynaşma içinde olduğumuzu göstermek istedik. Motivasyonumuz çok iyi. Bundan sonraki süreçte hep destek, tam destek sloganıyla yola çıkıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, yönetimime ve gençlik kollarıma sonuna kadar güvenim tam'' dedi. 
Yurttaş ve Tuğrul, bu güzel ve anlamlı piknikten dolayı ve hazırlatılan sürpriz afişten dolayı Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol ve ekibine teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.