Manisa'da Bugün

ŞEHİT ARTUĞ’UN CENAZESİ AÇILMIYOR

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Turgutlulu şehit Tolga Artuğ’un cenazesinin aile isteği üzerine açılmadığını söyledi. Genelkurmay Başkanlığı’ndan gelen bilirkişilerin gerekli bilgileri topladığını ifade eden Özdağ, “Şehit Artuğ’un cenazesi sağlam duruyordu. Bu nedenle aile, cenazenin açılmasını istemedi.” dedi.

ÖZEL HABER
Hakkari’nin Dağlıca ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Turgutlulu şehit Tolga Artuğ’un cenazesinin PKK’nın elinde olduğu iddiaları ortalığı karıştırmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Genelkurmay Başkanlığı tarafından gönderilen yetkililerin gerekli bilgileri topladıklarını ifade ederek, şehit ailesinin cenazenin açılmasını istemediğini dile getirdi.
AİLE CENAZENİN AÇILMASINI İSTEMEDİ
Şehit Tolga Artuğ’un cenazesinin sağlam bir şekilde ailesine ulaştırıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Şehit olan kardeşimizin vücudunda yanık yoktu, herhangi bir parçalanma yoktu. Cenaze sağlam bir şekilde aileye ulaştırıldı. Şehit ailesi oğullarının fotoğraflarını gördü ve cenazenin açılmasını istemedi.” dedi.
“VATAN HAİNLERİ”
Terörist Murat Karayılan’ın söylediklerine inanılmaması gerektiğini belirten AK Partili Selçuk Özdağ, “Bunlar Türkiye Cumhuriyeti’ni kabul etmeyen insanlar. Bayrağımıza karşı çıkan hainler ordusu. Bunların nesine inanacağız?” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.