Manisa'da Bugün

ŞEHZADELERDE CEM ÇÖLLÜ RÜZGARI

SİYASET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Alaybey Pazarı’nı ziyaret etti.

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Alaybey Pazarı’nı ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyarette pazarcı esnafıyla biraya gelen Cem Çöllü, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çöllü, “Bizler pazarcı esnafının sorunlarını yakinen biliyoruz. Görevde bulunduğumuz süre boyunca bizlere gelen taleplere imkanlarımız dahilinde hep cevap vermeye çalıştık. Bundan sonra da anlayışımız bu yönde olacak” dedi.
Hafta sonu da seçim gezilerine devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, Alaybey pazaryerinde esnafla ve pazara gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Tek tek tezgâhları dolaşarak esnafla görüşen Çöllü’ye Pazar alışverişi yapan vatandaşlarda ilgi gösterdi. Balıkçıların konfeti patlatarak sürpriz yaptığı Cem Çöllü, esnafın sorunlarını dinledi. Belediyedeki görevi süresince pazarcı esnafından gelen talepleri hep yerine getirdiklerini hatırlatan Çöllü, pazaryerlerinin düzenlenmesi ile ilgili çalışmalarının olduğunu söyledi. Çöllü şöyle devam etti; “Bizler pazarcı esnafının sorunlarını yakinen biliyoruz. Görevde bulunduğumuz süre boyunca bizlere gelen taleplere imkanlarımız dahilinde hep cevap vermeye çalıştık. Bundan sonra da anlayışımız bu yönde olacak. Bugün Alaybey pazarında esnafımızla ve halkımızla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Biz zaten görevimiz icabı hep halkın içinde yer aldık ve halkın isteklerine yanıt verdik. Bugünde çalışmalarımızın karşılığın alıyoruz. Vatandaşımızın elini sıktığımızda bizlere olan bakışını ve hissiyatını görebiliyoruz. Biz halkımıza hiçbir zaman tepeden bakmadık bundan sonra da bakmayacağız. Hep yanlarında olduk bundan sonra daha çok içlerinde olacağız. Bizim felsefemiz bugünde böyle yarında böyle olacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
PAZARYERLERİ SORUNU ÇÖZÜLECEK
Manisa’daki kapalı pazaryeri ihtiyacının farkında olduklarını dile getiren Cem Çöllü, bu konuda çalışmalarının olduğunu da söyledi. Çöllü şöyle devam etti; “Biz hep şunu söylüyoruz. Biz belediyeciyiz, teknik adamız. Birileri hamaset yaparak gelip yapamayacağı projeleri vaat edebilir. Ama hamdolsun 5 yıllık görevini geride bırakacak Manisa Belediyesi’nde, siyaseten engellenen ve bakanlık onaylı projeler dışında yapacağız deyip de yapamadığımız bir projemiz olmadı. Bunu göğsümüzü gere gere söylüyoruz. Bizim çalışmam felsefemizde böyle olacak kimse şüphe etmesin. Biz bu projeyi yapacağız dersek yapacağız. Çünkü nasıl yapılacağını, nereye yapılacağını biliyoruz. Önceki hafta Devlet Hastanesi-İstasyon arasındaki üst geçidi ilk projemiz olarak açıkladık. Gelen tepkilerden gördük ki çok doğru bir tespit yapmış ve projelendirmişiz. Bundan sonra şuan hazır olan ve periyodik olarak açıklayacağımız projelerimizde böyle olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz nerede ne eksik var nerede ne hizmet yarım kaldı bunun farkındayız. Bu da bizim diğer adaylardan farkımız” diye konuştu. Çöllü pazaryeri ziyaretinin ardından Alaybey’de bulunan kıraathaneleri de gezerek bir süre vatandaşla sohbet etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.