Manisa'da Bugün

SELÇUK ÖZDAĞ CHP DAHA BİR 50 YIL İKTİDAR YÜZÜ GÖREMEZ

SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne 400 yataklı modern bir hastane yapılacağını söyledi.

Hastaneyle ilgili bütün işlemlerin tamamlandığını kaydeden Yurttaş, en kısa zamanda hastanenin ihalesinin 12 Ocak 2015’te yapılacağını belirtti. Yurttaş, 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesinin deprem ayracı nedeniyle belli bir süre daha durduğunu ifade etti.

Sabuncubeli Tüneli’nde Koç Holding’in iflas ettiğini, bundan dolayı da çalışmaların yavaşladığını belirten Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, mahkeme kararının ardından yeni bir ihalenin yapılacağını vurguladı. 175 işçinin 3 aydır maaşını alamadığını ifade eden Özdağ, konuyla ilgili Ulaştırma Bakanlığıyla görüştüğünü söyleyerek, işçilerin er ya da geç maaşlarını alacaklarını kaydetti.

Akhisar’daki gezi olaylarıyla ilgili yaşanan avukat sıkıntısını da değinen Özdağ, twettler atan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’i bir kez daha eleştirdi. Özgür Özel’in bir kez daha bilgisizliğini ortaya koyduğunu kaydeden Özdağ, “Zaman zamanda bana sataşmalarda bulunuyor kendisi. Ben iktidar partisi milletvekiliyim. CHP önce iktidar olsun. 50 yıldır iktidar yüzü görmediler. Bir 50 yıl daha görmeyecekler. Muhalefete devam etsin. Durmak yok muhalefete devam. Bizde durmak yok iktidara devam diyeceğiz” diye konuştu.

Hemzemin geçitte bir vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından 6 mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin tren yollarının taşınması için eylem yapmasıyla ilgili olarak Özdağ, “Buranın yapılacağıyla ilgili ben söz vermedim. Buranın kaldırılması büyükşehir belediyesinin görevidir” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.