Manisa'da Bugün

Selçuk Özdağ; "Kardeş karındaştan daha ileridir"

SİYASET

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajında bulundu.

 Özdağ mesajında; "Bizi rengine, ırkına bakmadan kardeş yapan bir medeniyetin çocuklarıyız.Kardeş karındaştan daha ileridir.Bu bayram varlığımızı,yokluğumuzu bölüşerek kardeş olduğumuzu göstereceğiz" dedi.
"Yokluğu bölüşmek hem yokluk içinde olanların yardımına koşmayı,hem de ne kadar imkansızlıklar içinde olursak olalım, bizden daha zor durumda olanların var olduğunu düşünerek hareket etmeyi ihtiva eder. Önemli olan yokken verebilmek, muhtaçken dağıtabilmektir" şeklinde açıklamalarına devam eden AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ bayram kutlama mesajına şu şekilde devam etti; "Yıllardır terörü nasıl yenebiliriz diye düşündük, çalıştık uğraştık, didindik.Bunun cevabı kardeşliğimizi derinleştirmekte yatıyor.Topun, tüfeğin,silahın giremediği yere kardeşlik hukuku girer.İyiliğe teslim olmayan az vicdan bulunur.Kendi yaralarımızı kendimiz silecek,gözyaşlarımızı kendimiz sileceğiz."
Bizim bizden başka dostumuz yoktur.
"Bunun böyle olduğunu anlamak için son, on beş yıldır yaşadığımız tecrübeye bakmak kafi.Çeçenistan’da bir millet kanla boğduruldu kimsenin çıtı çıkmadı" diyen Özdağ; "Doğu Türkistan’da Çin zulmü ayyuka çıktı,kimse dönüp bakmadı,Boşnaklara uygulanan soykırımı Batı yıllarca ellerini ovuşturarak seyretti,Filistin’de yaşananlar ise malum.Suriye’de, Libya’da insan hakları havarisi kesilenler cellat kendilerinden olunca yapılan zulmü görmezden geldiler. Batı hak hukuk peşinde koşan bir medeniyeti temsil etmiyor, menfaatin, sömürünün,riya’nın, iki yüzlülüğün medeniyetini temsil ediyor. Bütün çarklar kendinden olmayanı sömürme üzerine kurulmuş bir dünya.. Böyle bir dünyanın bize insanlık ve ahlak anlamında vereceği bir şey yoktur" dedi.
"Bayramlar kendimizi,yeniden anlayacağımız, birbirimizle olan bağları yeniden kuvvetlendireceğimiz vesilelerdir" ifadesinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ açıklamalarına şöyle devam etti; "Bu mukaddes vatan coğrafyası birbiriyle rabıtası gevşemiş,kardeşliği zayıflamış, millet olma şuuru dumura uğramış bir topluluğu kaldırmaz.Bu coğrafya’da kalmak ancak güçlü bağlarla birbirine bağlanmış,kaderini birbirine bağlamış topluluklarla mümkündür.Siyasetimiz,fikirlerimiz farklı olabilir ama, bu bir arada yaşamamıza ,ortak ülkülere sahip olmamıza engel değildir.İdeallerin, ülkülerin, gelecek hesaplarının farklılaşması kaderimizin farklılaşması, yollarımızın ayrılması, kardeşliğin yerini başka şeylerin alması demektir.Buna müsaade etmemeliyiz.İhanet şebekelerinin açtığı tüm gedikleri kapatmalıyız. Bize düşen, bıkmadan, usanmadan içimizdeki Ebu leheblerin açtığı oyukları kapatmak, kardeşliğimizi yeniden tahkim etmektir.Tarih boyunca en zor işleri bu millet başarmıştır.Bugün de başarmamak için hiç bir neden yok.Bayram sevincini bir meşale gibi taşıyarak, bu ülkede bayramın girmediği tek bir aile ihanetşebekelerinin sızabileceği tek bir gedik bırakmamalıyız.Biz Müslüman Türk milletiyiz, istersek başaramayacağımız bir şey yoktur.Bu duygular içerisinde MANİSA LI aziz hemşehrilerimin ,milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyor gelecek bayramlara daha zengin daha özgür daha çok birlik ve beraberliğini tesis etmelerini Rabbimizden niyaz ediyorum"
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.