Manisa'da Bugün

ŞERİF GÜL İSYAN BAYRAĞI MI ÇEKİYOR?

SİYASET

Manisalı köşe yazarı Cihan Canuyar'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Bülent Arınç’ı merkez sağ lideri olarak görmek istediği paylaşım, AK Partili Meclis Üyesi Şerif Gül tarafından da desteklendi. 

Manisa Menderes’in Işığı Derneği Kurucu Başkanı ve köşe yazarı Cihan Canuyar, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Bülent Arınç’ı öven bir paylaşım yaptı. 
Canuyar paylaşımında AK Parti’den veto yiyen Bülent Arınç’ı merkez sağ lideri olarak görmek istediğini belirterek, “Merkez sağda yeni lider arayışı içerisinde olan arkadaşlara kişisel kanaatimdir; tecrübesi, hatipliği, akçeli işlere bulaşmaması ve de iktidara cesur bir şekilde muhalefet edişiyle Bülent Arınç…” ifadelerini kullandı. Canuyar, paylaşımın altına da Bülent Arınç ile çekilmiş bir fotoğrafını koydu.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ’NDEN ARINÇ’A DESTEK


Dernek Başkanı ve Köşe Yazarı Cihan Canuyar’ın paylaşımına bir destek de AK Parti Şehzadeler Meclis Üyesi Şerif Gül’den geldi. 

Gül, Cihan Canuyar’ın fotoğrafını beğenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili önemli isimlere isyan bayrağı açan Bülent Arınç’ı desteklediği göstermiş oldu. Öte yandan paylaşımın AK Parti’de görevli bir çok ismin de beğendiği görüldü.

Manisa’da AK Parti yönetiminin konuyla ilgili nasıl bir yol izleyeceğiyse merak konusu

Yorumlar (2)

Cihan canuyar 8 Yıl Önce

Şerif Gül beyefendi çok eski bir baba dostumuzdur,mert ve dürüst bir insandır.kendisi şu an AKPde Şehzadeler belediye meclis üyesidir,partisine liyakatla bağlıdır.Facebook ortamında güncel yaşamdaki birbirimizin paylaşımlarını sürekli beğeniriz.Şahsımın sayın Arınç ile ilgili paylaşımımında herhangi bir art niyet yoktur.Değerli insan Şerif Gül beyfendinin de konu ile ilgili zerre kadar art niyeti olduğunu düşünmüyorum.Böyle bir durumu haber yaparak belli mercileri hedef almayı asla doğru bulmuyorum.Zira sayın Şerif Gülün herhangi bir görüş bildiren yorumu ya da destek içeren bir ifadesi asla yoktur.lütfen bazı hususlara dikkat edelim,hepimiz manisalıyız,partisine liyakatla bağlı insanları hedef almak hepimize zarar verir.saygı ve dualarım ile...

Misafir 8 Yıl Önce

Sayin canuyar biz Anadoluda bu yaptiginiza "Aglama kizim,dovuvereyim" deriz.Anlayana...!!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.