Manisa'da Bugün

Şıktaşlı, Alaybey esnafını ziyaret etti

SİYASET

AK Parti Manisa Belediye Başkan Aday Adayı Orkun Şıktaşlı, Cumartesi günü Alaybey Mahallesi’nde önce lokma döktürdü , ardından esnaf ile bir araya geldi

AK Parti Manisa Belediye Başkan Aday Adayı Orkun Şıktaşlı tarafından Alaybey Cumartesi Pazarı girişinde döktürülen lokmaya pazaryeri esnafı ve Alaybey Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdiler.
Alaybey Zabıta Karakolu önünden başlayarak tüm esnafı işyerinde ziyaret eden Şıktaşlı, Alaybey esnafına 2014 yerel seçimleri öncesi aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret ettiği işyerlerinde sloganı Değişim anlatan Şıktaşlı, “Bu değişim tüm Manisa’yı kapsayacak. Biz geleceği bugünden planlayacağız. Ekonomisi, kültürü ve turizmi ile yaşanılabilir daha güçlü bir Manisa için göreve hazırım. Göreve gelmemiz durumunda Büyükşehir Manisa’da hizmetlerimizle fark oluşturacak çalışmalara imza atacağız. Yaşadığımız kentin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Şehircilik bizim işimiz. Çocukluğumdan beri ilgi duyduğum şehircilikte kendimi fazlasıyla geliştirdim. Yaşadığım kentin değerlerine değer katmak ,dünyanın her alanda ilgi ile takip edeceği bir Manisa oluşturmak üzere göreve talibim” dedi.
Alaybey Mahallesi sakinlerinin Şıktaşlı’ya gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Alaybey Mahallesi’nde yaklaşık 5 saat ziyaretlerini sürdüren Şıktaşlı, programlarının önümüzdeki süreçte hız kesmeden devam edeceğini dile getirerek, Alaybey Mahallesi sakinlerine şahsına gösterdikleri yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.