Manisa'da Bugün

SPİL MAHALLESİ'NDE HAYRETTİN ÇİÇEK SESLERİ

SİYASET

Seçim çalışmalarına Spil Mahallesinden başlayan Ak parti Manisa Milletvekili Dr. Hayrettin Çiçek Girdiği Kahvehanelerde büyük ilgi gördü.

Ak parti Spil Mahalle Başkanı Çerkez Güney, Spil Mahalle Muhtarı Şakir Kaya’nın davetiyle girdikleri bir kahvehanede istek üzerine neden bu yola çıktığını anlattı. Çiçek, konuşmasında uzun yıllar kamuda vergi dairesi müdürlüğü yaptığını ve bu alanda doktora yapan sayılı kişiler arasında olduğunu belirtti. Doktora tezini göçlerle ilgili yaptığını belirten çiçek dolayısıyla halkın sorunlarını bilimsel olarak ta yaşamsal olarak ta en iyi bilenler arasındayım ve sizlerin gerek Ankara’da gerek yerelde en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum dedi.

Gelen talepler üzerine bu yola çıktığını belirten Çiçek Manisa da Tanınmış kalabalık bir aile olduklarını ve her alanda Manisa’ya ve Manisalılara hizmet ettiklerini hizmet çemberini genişletip başta Manisa olmak üzere tüm Türkiye’ye İnsan odaklı hizmet edebilmenin çabasında olacağını söyledi. Alkışlarla sık sık konuşması kesildi.

Mahallenin ileri gelenlerinden Hacı İdris isimli vatandaşın artık bizi mecliste temsil edebilecek bir adayın çıkmış olmasından dolayı mutluyuz ve bu yüzden destekliyoruz umarız bu mutluluğumuzu ve memnuniyetimizi Ankara da görür ve bizi temsil edecek adayı seçilebilir ilk sıralarda bir yere koyar bu isteğimizi ve tepkimizi İl ve Ankara yönetimine sürekli iletiyoruz ve artık sınır sayılan sıralara değil ilk 3 arasında görmek istiyoruz dedi.

Ben Kendimi vekillik konusunda yeterli bilgi ve birikime sahip olduğumu düşünerek ve sizlerin sesi olacağıma inanarak bu yola çıktım sizlerin sesi olmaya talibim eğer sizin sesiniz olamayacaksam sizin derdinizle dertlenmeyeceksem Allah bana bu görevi nasip etmesin dedi. Uzun süren alkışlarla konuşmasına son verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.