Manisa'da Bugün

TAMER AKKAL CHP İLE İTTİFAK YOK AMA OYLARINA İHTİYACIMIZ VAR

SİYASET

MHP İl Başkanı Tamer Akkal, partisinin yerel seçimlere giderken hiçbir partiyle ittifak yapmayacağını kesin bir dille açıkladı.

AK Partililerin ve CHP’lilerin de oylarını almak istediklerini belirten Akkal, “MHP çatısı altında seçime girmek isteyen vatanını, milletini, bayrağını seven arkadaşlarımız olursa kapımız herkese açık” dedi.
Medyada yer alan CHP ile seçimlerde ittifak iddialarına tepki gösteren MHP İl Başkanı Tamer Akkal, yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak yapmalarının mümkün olmadığını söyledi. Ancak Manisalıların MHP’nin adayı etrafında birleşeceğine inandığını belirten Akkal, “Genel Başkanımız bu yönde bir açıklama yapmıştı. Biz MHP olarak hiçbir partiyle ittifak yaparak seçime gitmeyeceğiz. Ama diğer partilerden Milliyetçi Hareket Partisine katılımlar olur, bu çatı altında seçime girmek isteyen arkadaşlarımız olursa kapımız herkese açık. Vatanını, milletini, bayrağını seven insanlar gelebilir. Ancak hiçbir partiyle ittifakımız asla ve asla söz konusu değil. Fakat önümüzde genel değil, yerel seçimler var. Yerel seçimlerde insanlar öncelikle adaya oy verirler. Biz Manisalı seçmenin de, şuanda ki mevcut iktidar partisi karşısında daha güçlü görünen taraftan yana tavır alacağını bekliyoruz. Tıpkı 2009 seçimlerinde olduğu gibi. Yerel seçimlerde CHP’nin de oyuna ihtiyacımız var, AKP’lilerinde oyuna ihtiyacımız var. Söylediğim gibi, bizim kapımız herkese açık. İnanıyorum ki Manisalılar doğru olanı yapacak ve herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı etrafında birleşecek” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.