Manisa'da Bugün

TANRIVERDİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

SİYASET

TANRIVERDİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

 AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin TANRIVERDİ, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in (@eczozgurozel) twitter hesabından yaptığı ‘Aslında mesele kendisinden bir CACIK olmayacak bir HIYARIN kendi emellerine zavallı AYRAN'ı alet etmesi meselesidir’ şeklindeki açıklamanın kendisine yakışan bir ifade olduğunu belirterek “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yönelik bu ifadeler bir milletvekilinin dilinden çıkmaması gereken ifadelerdir. Nezakete, siyasi ahlaka sığmayan edep dışı bu sözler milletvekili sıfatını taşıyan birine hiç yakışmamıştır. Bunu ancak siyasi nezaket, terbiye ve üsluptan nasibini almamış kişiler yapar. Elbette bu ifadeler karşılıksız kalmayacaktır. Sokak ağzı ile siyaset yapmayı bir beceri sananlar geçmişte yaşadıkları hezimetleri çok çabuk unutmuşa benziyor” dedi.
“Milletle bir bağı olmayan bu AYAK BAĞLARINDAN Türkiye elbette kurtulacaktır”
“Özgür Özel twitter hesabında açıkça kendini ele vermiştir. Millete siyaseten verecek hiçbir şeyi kalmamış, tıyneti zayıf bu zihniyetlerin Türkiye’ye vereceği bir katkı kalmamıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yönelik bu ifadeler bir milletvekilinin dilinden çıkmaması gereken ifadelerdir. Nezakete, siyasi ahlaka sığmayan edep dışı bu sözler milletvekili sıfatını taşıyan birine hiç yakışmamıştır. Bunu ancak siyasi nezaket, terbiye ve üsluptan nasibini almamış kişiler yapar. Elbette bu ifadeler karşılıksız kalmayacaktır. Sokak ağzı ile siyaset yapmayı bir beceri sananlar geçmişte yaşadıkları hezimetleri çok çabuk unutmuşa benziyor.
Ülkemizde kendi öz değerlerimizin, öz varlıklarımızın korunması ve yeniden inşası için gece gündüz demeden çalışanları eleştirmek, yapılanları görmezden gelmek, küçümsemek ancak bunlara yakışır. Başbakanımızı hedef alan bu edep dışı ifadeler hukuki yönden de karşılıksız kalkmayacaktır. Sokak ağzı ile konuşanlara karşı aynı üslup ile cevap vermek bize düşmez. Milletimizde bunun hesabını yeri ve zamanı geldiğinde soracaktır.
Milli içecek olarak bu topluma BİRA’yı öneren, tavsiye edenlerin tabi ki ayrana karşı çıkmaları manidardır. Kendi belediyelerinde BİRA festivali düzenleyen, Milletle bir bağı olmayan bu AYAK BAĞLARINDAN Türkiye elbette kurtulacaktır.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.