Manisa'da Bugün

TANRIVERDİ: “DURAN DURSUN BİZ İLERLİYORUZ”

SİYASET

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, “Kimileri duran adam olsa da biz ‘İki günü eşit olan ziyandadır’ anlayışıyla durmadan, hız kesmeden çalışıyoruz” dedi.

 AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı tarafından Çamlık Aile Parkı’nda düzenlenen iftar programına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Manisa eski Milletvekili Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Çataldere, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Hüseyin Tanrıverdi, iftar öncesinde yemeğe katılan vatandaşlarla görüşerek sohbet etti. İftar sonrası bir konuşma yapan Tanrıverdi, Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla çok büyük değişim ve gelişim yaşadığını söyledi. Tanrıverdi, “Türkiye 10 yıl önceki Türkiye değil. Son 5-6 aylık çözüm süreciyle kan ve gözyaşının dindiği, huzurun sağlandığı bir Türkiye var. Bu süreci durdurmak için zaman zaman kalkışmalar görmüyor değiliz. Ancak milyonların gördüğü gibi onların sesi tıpkı Taksim'dekilerin sesi gibi cılız kalacak, milletimizin sesi de Kazlıçeşme'deki gibi her zaman gür çıkacaktır. Artık Türkiye’de taşlar yerine oturuyor. Milletimiz iktidardan, dünya lideri Tayyip Erdoğan’dan yana duruşunu sergilemektedir. Milletimizin birliği ve beraberliği on yıl içinde önemli kazanımlar elde etmemizi sağladı” dedi.

“BİZ DURMUYORUZ, ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti’nin demokrasiyi özümsemiş, temsilcilerine sahip çıkmış bir parti olduğunu ifade eden Tanrıverdi, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz her zaman sivil toplum örgütlerini sosyal taraf olarak değil, sosyal ortak olarak görüyoruz. Bireyin özgür, toplumun örgütlü olmasını önemseyen bir iktidarız. Bu güne kadar çok şükür sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler içinde olduk. Kimileri duran adam olsa da, biz ‘İki günü eşit olan ziyandadır’ anlayışıyla durmadan, hız kesmeden çalışıyoruz. Türkiye’nin büyümesini istemeyenler var. Ama milletimiz huzurun, refahın tadını almıştır. Buna karşılık da yüzde 50’lik desteğini sürdürmektedir.”
AK Parti’nin tüm belediyelere ayrım yapmaksızın destek ve imkan sağladığını belirten Tanrıverdi, Alaşehir'deki birçok altyapı ve yol çalışmalarının da İller Bankası’ndan sağlanan kredi ile yapıldığını söyledi. Buna rağmen Alaşehir Belediyesi’nin altyapı ve sosyal belediyecilik anlamında arzu edilen hizmetleri vermeden uzak olduğunu kaydeden Tanrıverdi, “Alaşehir halkı 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’yi seçerek, modern belediyecilik anlayışıyla tanışacaktır” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.