Manisa'da Bugün

TANRIVERDİ İLK KEZ KONUŞTU!

SİYASET

AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri için hazırladığı milletvekili aday listesinde yer almayan Hüseyin Tanrıverdi, üzerinin çizildiği iddialarına yanıt verdi. Kendi isteğiyle aday olmadığını söyleyen Tanrıverdi, “Önümüzdeki 4 yılı kendim için planladım” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın Genel Başkan Yardımcısı olmasının kendisini rahatsız etmediğini ifade eden Hüseyin Tanrıverdi, kardeşlik vurgusu yaptı.

ÖZEL HABER

22, 23 ve 24. dönemlerde AK Parti Manisa Milletvekilliği görevini yürütmüş Hüseyin Tanrıverdi, 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday listesinde yer almadı. Partiden veto yediği iddialarına yanıt veren Hüseyin Tanrıverdi, bir sonraki seçime kadar aktif siyasete ara verdiğini söyledi.

MARATONA ARA VERDİ

AK Parti Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, partisinin 3 dönem kuralının fiilen kalkmış olmasına rağmen kafasında geçerli olduğunu söyledi. Siyasete kısa bir ara verdiğini belirten Hüseyin Tanrıverdi, önümüzdeki 4 yıl boyunca kendisi için yaşayacağını kaydetti.

Tanrıverdi, “Hakkımda ne konuşulduğunu bilmiyorum. Ben bu partide 3 dönem vekillik, 5 dönem ise MKYK üyeliği yaptım. Partimizin tüzüğü gereği 3 dönem kuralı vardı, 7 Haziran’da aday olmadık. 3 dönem engeli şu an için kalkmışsa da benim kafamda kalkmadı. Önümüzdeki 4 yılı kendim için planladım. Bu süre içerisinde sosyal çalışmaların ve kalıcı olarak belgeleri düzenleme çalışmalarım olacak.” dedi.

"KENDİ İSTEĞİMLE YER ALMADIM”

AK Parti’nin 1 Kasım için hazırladığı aday listesinde kendi isteğiyle yer almadığının altını çizen Hüseyin Tanrıverdi, “3 dönem engeli kalkmışsa da benim zihnimde kalkmadığı için bu dönem milletvekili aday listesinde yer almadım. Partime, yetkililerin görev vermesi halinde göreve talip olduğumu ifade ettim. Bunu Manisa’da da, dışarıda da söyledim. Listede kendi isteğimle yer almadım. Bu dönem görevde yokum ama partimden ve davamdan ayrılmam söz konusu olamaz. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğim” şeklinde konuştu.

ÖZDAĞ’DAN RAHATSIZ DEĞİL

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın Genel Başkan Yardımcısı olmasının kendisini rahatsız etmediğini söyleyen Tanrıverdi, parti içerisinde herkesin kardeş olduğunu ifade etti. Tanrıverdi son olarak şunları söyledi, “Demokratik kurumlarda böyle bir rahatsızlık söz konusu olmaz. Bizim partimizde her şey istişareye dayalıdır. Partimizde makamca büyük olanlara abi diye hitap edilir. Abilik vasfı bundan kaynaklıdır. Biz hepimiz birbirimizin kardeşiyiz"

Yorumlar (1)

Mustafa bozkurt 9 Yıl Önce

Ne hizmeti ya bırakın bunları basbaya çizik yedin Yorgancı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.