Manisa'da Bugün

Tanrıverdi konuştu kimse inanmadı!

SİYASET

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Manisa il teşkilatı bayramlaşma etkinliğinde konuştu..

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Ak Parti'li bir milletvekili ile ana muhalefetli milletvekili arasındaki fark budur; ben Pkk'yı terör örgütü olarak adlandırırken, onlar
'kardeşim' diyorlar" dedi.

Tanrıverdi, Ak Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından Şelale Plaza'da düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberlik için önemli günler olduğunu söyledi.

2002 yılından beri istikrar ve güvenle yollarına devam ettiklerini kaydeden Tanrıverdi, Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesini engellemek isteyen mihraklara izin vermeyeceklerini belirtti.

Tanrıverdi, terör örgütünün, sonunun geldiğini fark ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bittiğini anlayınca farklı alanlarda eylemlerle güçlü olduğunu söylemeye çalışmaktadır. Oysa son nefesini veriyor. Türkiye'nin iç ve dış düşmanları, terörü piyon olarak kullanmaya çalışıyor ama kimse Türkiye'nin önünü kesemez. Ramazan demedi, Bayram demedi son nefesini verirken 'acaba nereden ses getiririm' diyerek eylemler yapmaya başladı. Ana muhalefet partisinin milletvekili güya kaçırılmış numarasıyla dağda terörle görüşmelerini yaptı, geldi, 'kardeşlerim' dedi. Oysa kardeşlerim dedikleri Bebek düşmanları, ülkenin birlik ve beraberliğini Bozan Pkk'lılardı. Ak Parti'li bir milletvekili ile ana muhalefetli milletvekili arasındaki fark budur; ben Pkk'yı terör örgütü olarak adlandırırken onlar 'kardeşim' diyorlar. Bdp'nin eş başkanları da güya yolda karşılaşmışlar, ama ana, baba, kardeş, çocuk bu kadar sıcak kucaklaşmaz. Bunlar kardeşten de öte bir kucaklaşma yaşadılar. Bdp'nin kimin uzantısı olduğunu ortaya koydu. Bu gerçekler daha da ortaya çıkacak."

-"Devletin milleti tanımasına, kaynaşmasına engel olmak için Şahin'i taşladılar"-

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e, Hakkari'de taş atılmasına da değinen Tanrıverdi, "Devletin milleti tanımasına, kaynaşmasına engel olmak için Şahin'i taşladılar. Oysa İçişleri Bakanımız gezisini devam ettirseydi, bunların kirli yüzlerini daha da ortaya koyacaktı. Bunların Kürt kimlikli vatandaşlarımızın temsilcisi olmadıkları ortaya çıkacaktı. Bu pislikleri ortaya çıkmasın diye taş yağmuru ile örtbas ettiler. Ama yine de başaramadılar, Bakanımız orada bayramlaştı" diye konuştu.

Tanrıverdi, demokrasi ve insan haklarından taviz vermeyeceklerini ifade ederek, Ak Parti'nin milletin karşısına terör ve baskı siyaseti ile değil eser ve hizmet siyaseti ile çıkmaya devam edeceğini, doğuyu batıdan, kuzeyi güneyden ayırt etmediğini kaydetti.

Üzüm üreticilerine de seslenen Tanrıverdi, üreticilerin telaş etmemesi gerektiğini, sofralık üzüm ihracatında ton başına 80 TL olan desteklemenin devam ettiğini, üreticinin hem ürün, hem de fiyat bakımından yüzünün güleceğini ifade etti.

Tanrıverdi, çiftçinin alın terinin karşılığını gördüğünü kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eskiden '1 dolar üzüm, Başbakan'da gözüm' sloganları vardı. O zaman millet 1 dolar için mücadele ederken Ak Parti ile birlikte üzüm 2,5 dolar oldu. Bu yıl da üzüm üreticilerimizin yüzü gülecektir. Tarımla, çiftçilikle uğraşan kim varsa Ak Parti Hükümetimizin tarım politikaları sonucunda yüzleri gülecektir. Tarım sigortaları kanununu biz çıkarttık, bu çiftçilerin ekonomik sigortası oldu. Artık çiftçi ne yağmurdan, ne doludan korkmaz oldu."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.