Manisa'da Bugün

Tanrıverdi: Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak!

SİYASET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi son yaşanan olaylar ile ilgili sert konuştu.

 Tanrıverdi, AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı tarafından Nazmi Gürcan Parkı'nda düzenlenen iftara, AK Parti Manisa milletvekili Muzaffer Yurttaş'la katıldı.
İftarda bir konuşma yapan Tanrıverdi, ramazan ayının, paylaşma duygularının zirveye ulaştığı mukaddes bir ay olduğunu ifade etti. 
Bazı ülkelerde iç huzursuzluk varsa bunun insanlar arasındaki sevgi noksanlığından kaynaklandığı görüşünü dile getiren Tanrıverdi, bu nedenle sevginin çoğalmasına ve gelişmesine katkı sağlamak gerektiğini vurguladı. 
Tanrıverdi, Türkiye'nin artık her yönüyle çok değiştiğini, ekonomik olarak çok ileri bir noktaya geldiğini, ayağını yere sağlam bastığını kaydetti. 
Konuşmasında, terör olaylarına da değinen Tanrıverdi, terör örgütünün son günlerde boyunu aşan eylemler yaparak can yaktığını aktararak, şöyle devam etti: 
''PKK terör örgütü acımasızca can yakmakta. Terörü lanetliyoruz, rengi ne olursa olsun, asla ve asla terörü tasvip edemeyiz, her türüne lanet ederiz. Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Sadece piyonlarla değil, arkasında duranlarla da hesaplaşacağız, bedelini onlar da ödeyecek. Terör örgütünün inleri yok edildi, o bebek katilleri, o canilerin çoğu etkisiz hale getirildi. Bölgede hala operasyonlar devam etmektedir. İnanıyorum ki terörün sonlanmasına kadar bu operasyonlar sürecektir. Terörün arkasında duranlar daha fazla gizlenemeyecekler. Ya çıkacaklar özür dileyecekler, ya da burun buruna geleceğiz, şehitlerimizin kanının hesabını soracağız, gazilerimizin can acısının hesabını soracağız. Şehit annelerimizin akan gözyaşlarının acısını soracağız.'' 
Tanrıverdi, Manisa'nın yapılacak ilk yerel seçimlerde büyükşehir olacağını da söyleyerek, ilde imkanların artacağını, vatandaşa daha iyi hizmet verileceğini kaydetti. 
İftara, MHP'li Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, CHP, MHP, DSP, DP ilçe başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.