Manisa'da Bugün

Tanrıverdi'den Chp'ye Ağır İthamlar

SİYASET

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in kendisi hakkında yaptığı açıklamayı şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek “Yüzsüzlüğün, pişkinliğin ve edep dışılığın bu kadarına pes doğrusu. İddiasını ispat etmeyen müfteridir, edepsizdir” dedi.

 CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi hakkında, "Tanrıverdi, seçimden korkmaktadır ve biraz daha zaman kazanmak için ret oyu vermiştir. Tanrıverdi bilmelidir ki, CHP bu tartışma başladığından beri, erken seçim için en hazır parti olduğunu her fırsatta dile getirmiştir" demişti.
Bu iddiayı sert bir dille cevaplayan Hüseyin Tanrıverdi: "En hafif ifade ile 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' misali kendi yanlışlıklarını ve siyasi gaflarını örtmek istemektedir. Ancak hem milletimiz hem de Manisalı hemşehrilerimiz CHP’yi, CHP’nin genel başkanını ve kadrosunu artık iyi tanımaktadır. Sözünde durmayan, saat başı çark eden, halktan kopuk bir halk partisi böyle içi boş, kuru laflarla, iftiralarla ve manevralarla günü kurtarmanın, ayakta durmanın peşindedir.
Hem “seçime hazırız”, “seçimden kaçmıyoruz” diyeceksiniz hem de seçimi öne alan bir Anayasa teklifine hayır oyu kullanacaksınız, siyasi tarihte eşi benzeri olmayan bir muhalefet sanırım sadece CHP’dir” dedi.
 
“ÖZGÜR ÖZEL İFTİRA ATIYOR”
Özel’in iftira attığını belirten Tanrıverdi, “AK Parti duruşu ile uyguladığı politikalarla Türkiye’de hem siyasetin hem de siyasetçinin profilini değiştirmiştir. Sözünün, politikalarının arkasında duran bir siyasetçi ve siyaset vardır. Dün söylediğini yalanlayan, ben öyle demek istemedim diyen, dün dündür bugün bugündür anlayışındaki siyaset artık tarihe gömülmüştür. Milletimiz nezdinde de itibarsızdır. CHP bu itibarsızlığını hala kasaba politikacısı gibi davranarak örtmek niyetindedir. Herkes bilir ki, Anayasa Oylamaları gizlidir. Kimse kimsenin ne şekilde oy kullandığını bilemez. Özgür Özel bu beyanıyla açık bir iftira atmaktadır. Gizli oy kullanılan bir yerde bir başkasının kullandığı oyu bilmek sanırım CHP’lilerin yeni bir marifeti olsa gerek. Sayın Özgür Özel derin bir akıl tutulması içindedir. Yüzsüzlüğün, pişkinliğin ve edepsizliğin bu kadarına pes diyorum. Her iddia, iddia sahibi tarafından ispata mahkumdur. Eğer iddia sahibi bunu ispatlayamaz ise müfteridir, edepsizdir. Edebe ve ahlaka sığmayan bu tür beyanlar “çamur siyasetçilerin” üslubudur. Biz partimizin ve dolayısıyla milletimizin her zaman hizmetindeyiz. Bizim için makam-mevki ve koltuğun önemi yoktur, olamazda. Ama bunu siyaseti millet için değil, makam için koltuk için yapanlar anlayamaz, bilemez. Demokrasinin ne demek olduğunu dahi bilmeyenlerin seçim deyince, sandık deyinde çil yavrusu gibi dağılıp kaçmaları boşuna değildir. Ancak milletten, sandıktan kaçış yoktur. Geçmişte darbelerle nefes alanların bugün milletin önüne çıkmaya dahi cesareti kalmamıştır. Meclisteki son tabloda bunun en açık göstergesidir” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.