Manisa'da Bugün

TERÖRE LANET OKUNDU

SİYASET

Manisa’da Memur-Sen İl Temsilciliği üyeleri sokağa dökülerek terör olaylarını protesto etti. Teröre lanet yağdıran Memur-Sen üyeleri, daha sonra şehitler için dua ederek, olaysız bir şekilde dağıldı.

Son günlerde artan terör olayları Memur-Sen üyelerini Manisa'da sokağa döktü. Şehzadeler İlçesi Manolya Meydanı'nda toplanan 500 kişilik grup adına açıklamaya yapan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, yurdun çeşitli yerlerinde şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

BİRLİKTELİK VURGUSU YAPTI

Sofuoğlu, "Terör kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Ülkemize ve milletimize geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, ister PKK ister IŞID, isterse DHKP-C'den gelsin, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimleri sonrasında oluşan siyasi belirsizlik, kirli emelleri alçakca planları için kullanan terör örgütleri, masum insanları hedef seçmiş ve katliamlara başlamıştır. 20 Temmuz 2015 günü Suruç'ta 32 gencimizin karanlık eller tarafından haince öldürülmesinin ardından PKK terör örgütünün asker ve polislerimize art arda yaptığı saldırılarla Türkiye yeniden terör sarmalının içine çekilmiştir" dedi. 

Açıklamanın ardından şehitler için, cami imamı Murat Emgener tarafından dualar edildi. Duanın ardından İstiklal Marşı'nı okuyan grup olaysız bir şekilde dağıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.