Manisa'da Bugün

TEVFİK DİKER MANİSA'DA CHPLİLER MHP'YE OY VERECEK

SİYASET

Manisa Eski Milletvekili Tevfik Diker çok önemli iddialarda bulundu. Diker Manisa'da Chp'nin Mhp'ye oy vereceğini iddia etti.

 İşte Tevfik Diker'in o yazısı;
Eski Genelkurmay Başkanı E. Orgeneral Yaşar Büyükanıt' ın devre arkadaşı e. albay ve Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticilerinden CHP üyesi Cemil Denk' ten bir mail aldım.
Denk, " AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a karşı olanların yerel seçimlerde beldeden, ilçeye, il'e ve Büyüyükşehir'lerde " Birleşin- Bölüşün" diyor.
Yani bir yerleşim yerinde hangi aday öndeyse onun etrafında birleşme istiyor.
CHP' li aday öndeyse MHP' liler, DYP, ANAP,DP ve diğer partilerin bu adayı desteklemesini istiyor.
Aynı şeklide MHP adayı içinde geçerli olsun diyor.
Kulislere yansıyan ilgilere göre bu ittifakın İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir'de CHP' de Ankara, Balıkesir, Manisa' da MHP' de olmasını istiyorlar.
***
Hedefte AK Parti ve Başbakan Erdoğan var.
Yerel Seçimlerde İstanbul, Ankara başta olmak üzere Büyükşehirleri almak ve bilahare de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan'ın önünü keserek tasfiye emek istemektedirler.
Cumhurbaşkanı olmayan Erdoğan, AK Parti Tüzüğü değişmedikçe Milletvekili olamayacağı için Başbakan da olamayacak ve böylece tasfiye olacak.
Erdoğan' sız bir AK Parti kolay yutulur lokma olacak!...
AK Partililere açık seçik sesleniyorum.
Başınızı vermeyin. 
Verirseniz gövde çabuk düşer.
***
Tarafıma ulaşan bir son dakika kulis haberine göre, Aydın Doğan, yakın çevresine "Eylül' de çok değişiklikler olacak" diyormuş.
Aydın Doğan'a açık seçik soruyorum.
Kara Eylül mü yoksa Ak Eylül mü gelecek?
Aydın Doğan'a göre Cumhurbaşkanı Gül' ün yıldızı parlamaya devam edecek miş!..
***.
CHP ve MHP' lilerin Cumhurbaşkanlığı için Demirel Ailesinin Damadı İlhan Kesici üzerinde gizli anlaşmaya aradıklarına dair de duyumlar almaktayım.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.