Manisa'da Bugün

TÜMSİAD ENGİN YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİ

SİYASET

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği Manisa Şubesi Başkanı Sezgin Akduman, yönetim kurulu üyeleri ve Tümsiad’ın genç üyeleri AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel’i ziyaret etti.

Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, TÜMSİAD Manisa şubesi Başkanı Akduman ise Başkan Yüksel’e başarılar diledi.

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği Manisa Şubesi Başkanı Sezgin Akduman, Genç TÜMSİAD Başkan Vekili Mehmet Önal ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel’i tebrik ziyaretinde son günlerde Mısır’da ve Suriye’de yaşanan insanlık ayıbını kınadığını belirterek, dünyanın zulme karşı seyirci kalmasını üzülerek izlediklerini kaydetti.

Akduman, “ Buralarda masum insanlar katlediliyor ve Avrupa ile Amerika hatta dünya sessizlikle izliyor. Burada Müslüman insanlar şehit ediliyor. Mazlum insanlar, çocuklar katlediliyor. Üzülerek izliyoruz ve kınıyoruz. Mısır’da yaşayan Müslüman kardeşlerimizi demokrasi adına yürekten destekliyoruz. Manisalılarında aynı hassasiyetle desteklediklerini biliyoruz. Katledilen kardeşlerimize hem desteğimizi hemde dualarımızı gönderiyoruz. Bu arada AK Parti yunus Emre İlçe Başkanlığı görevine atanan Engin Yüksel kardeşimizi de tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum. Uzun yıllardır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Engin Başkanın bu görevini de başarıyla devam ettireceğine inanıyorum. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, TÜMSİAD ailesine teşekkür etti. Yüksel, “ Sivil toplum örgütlerinin bu ziyaretleri ve tebrikleri bizi elbetteki çok memnun ediyor. TÜMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyor ve başarılı buluyoruz. Gerek ziyaretlerinden gerekse çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Geçtiğimiz hafta adaylar için anket yaptıracaklarını açıklayan TÜMSİAD iyiden iyiye siyasette yer almaya çalışıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.