Manisa'da Bugün

TURGUTLU KAYMAKAMI TANRIVERDİ'NİN EMİLERİNİ BEKLİYOR

SİYASET

AK Parti Eski Genel Başkan Yardımıcısı ’ı Hüseyin Tanrıverdi, bugün saat 11.00 sıralarında, Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne gelerek yaklaşık bir ay önce göreve başlayan Kaymakam Uğur Turan’ı ziyaret etti.

Turgutlu Kaymakamlığı’nda gerçekeleşen ziyarette Kaymakam Turan, Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindeki heyete konuşma yaptı, Turan şunları söyledi:

“Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sevgili oğlum ve eşim adına da sizlere teşekkür ederim. Rabbim bizi birlikten beraberlikten ayırmasın. Rabbim bizi Erdoğan Bektaş Valimizin emrinde Manisa’da Ege’nin yükselen yıldızı bu kentte, sizin çok kıymetli hizmetlerinizin olduğu bu ülkede, Yeni ve büyük Türkiye’nin sevdalısı olan yiğitlerden eylesin. Bu duygularla siz güzel insan değerli büyüğümü muhabbetle kucaklıyorum, emirlerinizi bekliyorum ”dedi

 Turan şöyle devam etti. “Ben bir kez daha sizin gibi çok değerli bir insanı, yakinen tanıdığım, bir gün nasip olsa da Allah rızası için elini sıksak, yanağından öpsek, oturup bir kahve içesek,emirlerini alsak dediğim bir güzel insanı bu gün Bismillah deyip haftanın ilk gününde karşılamaktan ve duanızı almaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyorum. Bu vesile ile teşkilatınıza, kadın kolları başkanınıza, gençlik kolları başkanınıza, hizmet eden bütün o güzel insanları tebrik ediyorum. Dedi

Kaymakam’ın konuşmasından sonra Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Turan’a yeni görevinde başarılar diledi ve Uğur Turan’la bir süre sohbet etti. Bu sırada heyette bulunan oda başkanları ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Tanrıverdi, tarım ürünleri fiyatları ve çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindekiler Kaymakam Turan’ın Tokat’ın Niksar İlçesi'nde görev yaparken hazırladığı kenti tanıtan kitabı inceleyip hediye olarak Kabul ettikten sonra Turgutlu Kaymakamlık binasından ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.