Manisa'da Bugün

ÜLKÜCÜLER AYAKLANDI BU MU SİZİN YENİ TÜRKİYENİZ?

SİYASET

Manisa Ülkü Ocakları, Diyarbakır’da heykeli dikilen terörist heykelinden hükümeti sorumlu tuttu.

 Manisa Ülkü Ocakları, Diyarbakır’da heykeli dikilen terörist heykelinden hükümeti sorumlu tuttu. Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuççuoğlu, Cumhurbaşkanı olan malum şahsiyet bayrak indirildiğinde asıl bedeli kendisi ödemesi gerekirken teröristlerin heykeli dikildiğinde de yine askeri ve polisi mi sorumlu tutacaksınız? Günümüzün moda tabiri ‘Yeni Türkiye’ dedikleri bu mudur?” dedi.

 HABER MERKEZİ

 Manisa Ülkü Ocakları, Diyarbakır’da heykeli dikilen terörist heykeline tepki gösterip Manolya meydanında eylem yaptı. Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuççuoğlu, “

Vatan hainlerini kahraman gibi karşılayan, Oslo görüşmelerinde görevi terörle mücadele etmek üzere olan devlet görevlilerimizden rahatsız olup olmadıklarını yine teröristlere soran, inen bayrağı sadece provokasyon olarak nitelendiren kuklalardan teröristin heykelinin dikilmesine tepki göstermelerini beklemek abesle iştigal olacaktır” dedi.

 ‘Yeni Türkiye’ dedikleri bu mudur?

Recep Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tutan Papuççuoğlu, “Cumhurbaşkanı olan malum şahsiyet bayrak indirildiğinde asıl bedeli kendisi ödemesi gerekirken teröristlerin heykeli dikildiğinde de yine askeri ve polisi mi sorumlu tutacaksınız? ‘Türkiye kazanacak, demokrasi kazanacak, evlatlarımız, annelerimiz ve babalarımız kazançlı çıkacak’ diyerek çıktığı bu ihanet yolculuğunda analarımızın canını yakan, ocaklara ateş salan teröristlerin heykelinin dikilmesi karşısında yine nasıl bir mağduriyet tiyatrosu sergilenecek? Günümüzün moda tabiri ‘Yeni Türkiye’ dedikleri bu mudur?” diye konuştu.

 

Dik duran Ülkücü Hareket’tir

 

Ülkücü Hareket Türkiye ve Türk Milleti’nin dara düştüğü, çıkmaza itilmeye çalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş, karanlık tüneli aydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete, bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegane yapı da Ülkücü Hareket’tir. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor; milli müreffeh ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.