Manisa'da Bugün

ULUDAĞ ADAY OLMAYACAK!

SİYASET

CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı'na aday olacağı iddialarıyla gündeme gelen İlksen Uludağ, ilk kez konuştu. CHP'nin her kademesinde görev almaktan onur duyacağını ancak İlçe Başkanlığı'na adaylığını koymayacağını ifade eden Uludağ, tüm adaylara başarı diledi. Öte yandan Uludağ, CHP üyesi olmasından dolayı Oy ve Ötesi Manisa il Temsilciliği görevinden ayrıldığını belirtti.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Oy ve Ötesi'nde başarılı bir çalışma yürüten İlksen Uludağ'ın CHP üyesi olması ardından Yunusemre İlçe Başkanlığı'na aday olup olmayacağı konuşuluyordu. CHP'liler partilerinde genç bir kadın başkan olması gerektiğini söylemişti.

ADAY DEĞİL

İlksen Uludağ adaylık tartışmalarına son noktayı koydu. Yunusemre İlçe Başkan Adayı olmayacağını belirten Uludağ, "Siyaset uzun soluklu bir yolculuk. Bu yolculuğa CHP'de çıktığım için onur duyuyorum. Partimizin üyelerinden milletvekillerine, herkesin aldığı sorumluluk çok önemli. Biz ülkemize demokrasi ve barış gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu yolculukta daha öğrenilecek çok şey var. Bu nedenle Yunusemre İlçe Başkanlığı'na aday olmayacağım. Ancak tüm partililerimizle birlikte kapğı kapı dolaşarak CHP'nin yeni bir yaşam umudu olduğunu anlatacağım." dedi.

OY VE ÖTESİ'NDEN AYRILDI

Öte yandan Uludağ, Oy ve Ötesi Manisa İl Temsilciği görevinden de tarafsızlık ilkesi gereği ayrıldığını söyledi. Uludağ şöyle konuştu, "Oy ve Ötesi hiçbir siyasi partiyle bağı olmayan, gönüllülerden oluşan bir grup. Ben, CHP'de siyaset yapmak istediğim için Manisa İl Temsilciği görevimden ayrıldım."

Yorumlar (1)

Elif Mutlu 8 Yıl Önce

Bütün partilerde ve her kademede kadın adayları görmek istiyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.