Manisa'da Bugün

ULVİ MURAT TUNCA MUHALEFET PARTİLERİNE ÜZÜLÜYORUM

SİYASET

Ak Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, Polis Lokalinde Hüseyin Varol Başkanlığındaki Ak Gençlik ile kahvaltı da bir araya geldi.

 Ak Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, Polis Lokalinde Hüseyin Varol Başkanlığındaki Ak Gençlik ile kahvaltı da bir araya geldi.
Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol “Ak Gençler olarak 30 Mart yerel seçimlerine hazırız. Salihli’de Ak Parti olarak belediye başkanlığını kazanacağız” dedi.
 “Hizmet coşkusunu paylaşamıyoruz”
 Ak Gençlere projelerini anlatan Tunca “Burada özellikle ülke için çok önemli hizmetlere imza atan partimiz ile birçok açılışların yapıldığını, Salihlimizin hizmet coşkusunu paylaşamadığını üzülerek gördüğümü ifade etmek istiyorum. Ak Parti’nin kurulduğu günden beri Türkiye’nin partisi olduğunu herkese eşit baktığını ifade etmek isterim” dedi.
“Muhalefet partilerine üzülüyorum”
Muhalefet partileri adına üzüldüklerini vurgulayan Tunca “Başka parti yönetimleri dar bir kesime hitap ederken, bizler Ak Parti olarak ülkeyi top yekün kucakladık. CHP’nin seviyesiz bir yönetime sahip olmasına CHP tabanı adına da üzülüyorum.MHP’nin organize olamamasına tabansal sıkıntılarının varlığına, Salihli belediyesini yönetebilecek vizyonlarının bulunmamasına MHP tabanı adına üzülüyorum. BDP’nin bu kadar ayrıştırıcı olmasına BDP seçmeni adına kaygıyla bakıyorum” dedi.
“Yapılan bir iş yok”
 Konuşmasında Salihli Belediyesine eleştiren Tunca “Burada Salihli Belediyesi için işlerin altında boğuluyordu demek isterim. Ancak yapılan bir iş yok var olan kaldırımların başka model kaldırım taşları ile değiştirmekten başka bir şey değil. Allah nasip ederse bizim başkanlığımızda Salihli Ak Belediyeciliği Ak Parti ile neler yapılacağını görecek ve sevecek” dedi.
“Seçimleri kazanacağız”
45.5 proje ile seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Tunca “Salihli’nin çalışanla, yan gelip yatanı, gerçek cumhuriyetçiyle istismar edeni görebilmesi için, projelerimizi sabırlı ve kardeşçe anlatmaya devam edeceğiz. Ak Parti olarak 12 Haziran’daki başarıyı 30 Mart’ta daha yukarılara çıkaracağınıza Salihli Belediyesini kazanacağımıza olan inancım tamdır” dedi.
“Sizlere güveniyorum”
 Ak Gençliğe sonuna kadar güvendiğini anlatan Tunca “Vefa arıyorsanız Ak Parti de siyaset yapacaksınız. Bizi kavgaya çekmek isteyenlere karşı sabırlı olacağız, çelik gibi iradeyle, sabırla, tahammülle, hoşgörüden, vakardan taviz vermeyeceğiz. Biz, AK gençliğiz. İnanıyor ve biliyorum ki, alnınıza kara leke bulaştırmak isteyenlere asla boyun eğmeyeceksiniz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.